Đukić Dejanović: Nikada neću podneti ostavku

Đukić Dejanović: Nikada neću podneti ostavku Izvor: N1

Ministarka bez portfelja zadužena za demografija i populacionu poltiku Slavica Đukić Dejanović izjavila je da nikada neće podneti ostavku što je od nje tražio lider Dveri Boško Obradović.

"Meni je juče ponuđeno da dam ostavku. Nikada", rekla je tokom rasprave u Skupštini Srbije Đukić Dejanović odgovarajući na kritiku poslanika Dveri, čiji lider je juče tražio njenu ostavku.

Poslanici Dveri smatraju da u predlogu državnog budžeta za iduću godinu nema dovoljno novca za podršku porodici, i da Vlada Srbije i Đukić Dejanović ne znaju razliku između populacione i porodične politike.

Đukić Dejanović je rekla da u saradnji s ministarstvima sprovodi mere za zapošljavanje mladih, podršku porodicama, trudnicama, porodiljama, a rekla je i da će Vlada uvek stimulisati poslodavce koji se ponašaju društveno odgovorno.

Komentara 99

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Predrag

NEVEROVATNO koliko novac,vlasništvo nekretnina u Srbiji i Portugalu,moć,mogu da utiču na jednu ličnost,koja je svojevremeno položila Zakletvu da će svojim humanitarnim radom kao lekar ako treba i bez novčane nadoknade pomagati,lečiti ljude!!!!???

2 0

Kale*

Neće ni ćuran na svadbu, pa je ipak prvi gost u supi!

12 0

XYZ

Pazi slavka, ide kamion..

14 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo