Marinika Tepić: Hapšenje dobra vest, ali pretnje još stižu

Marinika Tepić: Hapšenje dobra vest, ali pretnje još stižu Izvor: N1

Poslanica Nove stranke Marinika Tepić izjavila je da je odlična vest hapšenje osobe koja joj je pretila putem društvenih mreža, ali da se pretnje nastavljaju zbog čega će ponovo otići u policiju.

Tepić je agenciji Beta rekla da je policija nije obavestila o hapšenju o kojem je saznala od novinara i da pretpostavlja da je uhapšeni "Tomislav Lovreković koji je i potpisivao najgnusnije pretnje".

Ona je kazala da je do hapšenja došlo tek kada je ona prijavila pretnje i da "nije završen krug ljudi koji su sebi dali za slobodu da se preteći odnose" prema, kako je rekla "ne samo meni, nego i prema svim gradjanima".

"Mislim na (bivšeg funkcionera u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Mišu) Vacića, koji me je putem svog naloga na društvenoj mreži optužio za teror, nakon objave da je jedno lice uhapšeno", rekla je ona.

Ona je dodala i da treba da reaguje i da prijavi sve što sumnja da bi moglo da je dovede u opasnost.

"Ne želim da dopustim situaciju u kojoj će neko da mi kaže - zašto vi to niste prijavili, iako ovo sada potpada pod službenu dužnost da policija i tu sama reaguju po saznanju", rekla je Tepić.

Po njenim rečima, pošto je očigledno da Srbija sa "ovim aparatom koji je vodi" nije posvećena oštrom odnosu prema neonaciostima i fašistima onda moramo sami da brinemo.

MUP je danas saopštio da je uhapšen T.L. (29) zbog toga što je upućivao pretnje smrću poslanici Nove stranke i da je uhapšeni i ranije upućivao pretnje putem društvenih mreža pojedinim državnim zvaničnicima i drugim javnim ličnostima.

On je uhapšen pošto je Tepić pre nekoliko dana podnela prijavu policiji zbog, kako je tada navela, organizovanih pretnji i poziva na ubistvo koje dobija od pojedinih desničarskih grupa.

Komentara 11

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Gurushin

Ilija Cvorovic je realnost.

2 0

Миле

Од кад ућуткати значи исто што и убити? Не може се субјективно тумачити како се коме ћефне шта је ко рекао.

1 65

Cane

Ovo jw strasno sta rade S ( N) S divizije .

7 82

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo