Mali: Dobar odziv građana na "Da se radi i gradi po tvom"

Mali: Dobar odziv građana na "Da se radi i gradi po tvom" Izvor: N1

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da su odziv i reakcije građana na projekat "Da se radi i gradi po tvom" više nego pozitivni i prvog dana stiglo je nekoliko hiljada predloga i sugestija.

Opština Stari grad je saopštila da neće učestvovati u projektu, a da građani sa ove opštine ne bi brinuli, grad će obezbediti 10 miliona dinara, koliki je udeo svake opštine u projektu, rekao je Mali, prenosi Beoinfo.

Građani Starog grada mogu na Trgu otvorenog srca da predlože projekte, sugestije i ideje, kao i da glasaju za iste, dodao je on.

Za Opštinu Novi Beograd se još ne zna, rekao je Mali, ali pošto Novobeograđani imaju veliki broj ideja, u slučaju da opština odustane, grad će obezbediti 10 miliona i za tu opštinu.

Komentara 30

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dragan Petrovic

Najvise bih voleo da se hitno otvori CENTAR ZA PRITUZBE GRADJANA na razne pojave koje uznemiruju mirne gradjane.Centar bi radio 7 dana 24 sata u sedmici i na njemu bi svi davali korisne predloge i sugestije za poboljsanje zivota i funkcionisanja u gradu-kupovina u maloprodaji, transport, kultura i zabava.To je moja ideja.

0 0

Komentator

Pretpostavljam da je stiglo 6000 istovetnih predloga da se na uscu izgradi jarbolcina.

1 1

Gornji Voždovac

Oćemo pretakaliste u naselju Stepa!

3 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo