Dragana Kuzmanović: Struja iz rasvete mi ubila psa

Dragana Kuzmanović: Struja iz rasvete mi ubila psa Izvor: Privatna arhiva

Beograđanka Dragana Popović Kuzmanović kaže da je njen pas - ženka stara devet godina rase rodezijski ridžbek stradala od strujnog udara na Trgu Nikole Pašića kod „svetleće tvrđave“.

"To se desilo naočigled mog supruga, kojeg je takođe udarila struja kad je Fani odvlačio od kabla i naočigled nekoliko ljudi koji su tu radili oko štandova", navodi Dragana u izjavi za N1.

Kaže da, kada je ona stigla, Fani nije davala znake života, bila je bez svesti, bez disanja, sa prestankom rada srca.

"Malo kasnije sam pozvala službu za prijavu kvarova za javno osvetljenje na broj telefona uzet iz novina. Javio mi se dispečer kome sam tačno objasnila šta se desilo. Pitao me je za vreme događanja i rekao da će poslati ekipu da provere struju. Posle kraćeg vremena pozvao me je neko iz iste službe da mi se zahvali na pozivu, rekavši da je 'probila izolacija' i da će sve biti sanirano", dodaje ona.

Prema njenim rečima, kasnije je njen suprug ponovo otišao na Trg Nikole Pašića i zatekao električara sa vozilom Lada Niva koji je telefonirao i rekao „da je sada sve u redu, ali da je žive struje bilo na pet mesta“.

pas struja rasveta Izvor: Privatna arhiva

"Moj suprug mu je tada saopštio da je ta ista struja ubila psa, a on je odgovorio da je dobro da nije bilo neko dete. Električari su sve dozne i kablove tada podigli sa betona, gde su do tog momenta stajali nezaštićeni i dostupni svima", navodi ona.

Dragana Kuzmanović navodi da se ovde ne radi o tome da je njen pasa otrčao daleko, iskopao kabl iz zemlje i pregrizao ga.

"Ona je samo prošla pored novogodišnjeg osvetljenja, koje se nalazi na sred Trga Nikole Pašića i slučajno pipnula neizolovani kabl. Bila je na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Zbog nečijeg neznanja i nemara, naše Fani više nema. Ovo se STVARNO dogodilo, ne NAVODNO kako su objavili neki mediji. Želim samo da se ne desi i nekom drugom. Našu tugu mogu da razumeju samo oni koji su izgubili ljubimca, ali na ovakav način teško da iko to može da prihvati", kaže ona.

Komentara 97

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Boško

Gospodo, vi koji ste se u životu sa elektro instalacijama upznali samo preko prekidača,utikača i utičnica i koji nemate pojma šta su elektro instalacije ,kako se izvode, treba da znate da monteri neispituju kvalitet elektroizolacije i daliće probiti ili ne.

3 3

Boško

Postavljena ukrasna rasveta je plaćena ogromnim parama, našim parama.Postavlja se pitanje da li kvalitet odgovara datim parama, i koliko je uopšte postavljena rasveta bezbedna u celom gradu.Nisu odgovorni majstori monteri.Ubijen je nedužni pas ko treba dalje da strada da bi se odgovorni dozvali pameti?

15 4

Predrag

Kako nisu odgovorni majstori monteri,jok,odgovorni su pekari i sobarice,konobari i šoferi,možda besposlicari i penzioneri!?Ko bi trebao DA ZNA DA MONTIRA TAKVU SPECIJALNU INSTALACIJU!?

7 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo