Hrvatski poslanik se gurao s policijom pa završio na ulici

Hrvatski poslanik se gurao s policijom pa završio na ulici Izvor: N1

Poslanik u hrvatskom Saboru iz Živog zida Ivan Pernar učestvovao je danas u pokušaju iseljavanje jedne porodice a o svemu je izveštavao na svom Facebook profilu.

"Uživo iz Črnomeljskog puta 3 gde se deložira obitelj Gračanin zbog kredita Zagrebačke banke", napisao je Pernar i emitirao video.

Ali, kako se čini iz videa, policija Pernaru nije dopustila da dođe do kuće pa se on s njima posvađao.

"Želi se deložirati jedna porodica koja nije mogla vratiti kredit. U Hrvatskoj navodno postoji sloboda govora, ali javnosti se ne dozvoljava da snima ono što se događa. Deložacija je zakazana u deset sati", rekao je Pernar u uvodu.

"Pitanje je je li moguće da policija može blokirati cestu i da će uhapsiti saborskog zastupnika", rekao je Pernar snimajući policiju na cesti.

Onda je pokušao proći, ali mu policija to nije dopustila.

"Neka ceo svet ovo vidi. Neka cela Hrvatska vidi što se ovdje događa. Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a. Pogledajte represiju na saborskog zastupnika, pogledajte ovo što se događa. Pogledajte kako izgleda fašizacija društva pod Andrejom Plenkovićem", vikao je Pernar.

Drugi snimak emitovala je stranka Živi zid, a na njemu se vidi vidi kako policajci nisu dopustili Pernaru da dođe do kuće i kako je on završio na podu.

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

T.REX

Cirkuzant.

1 14

Aleksandar BGD

To je ta evropska unija. Trebace dosta vremena da se ljudi osveste i glasaju za nekoga kao sto je Ivan Pernar ili Bosko Obradovic.

8 4

Zeljo

Ovo je jedini Poslanik ili vec kako Hrvati nazivaju Zastupnik koji se stvarno bori za prava naroda. On je primer svima u bivšoj YU

35 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo