Instagram uveo najveće promene u poslednjih par godina

Instagram uveo najveće promene u poslednjih par godina Izvor: Pixabay.com
(ilustracija)

Instagram je uveo najveće promene još od 2013. godine.

Reč je o dve nove opcije: Stories Highlights i Stories Archive, koje pomažu da vaše priče i video-snimci ostanu sačuvani, umesto da se kao do sada brišu nakon 24 sata.

Priče koje su sačuvane u arhivi biće vidljive samo vama, sve dok ne odlučite da ih podelite, a Stories Highlights će predstavljati mesto na kojem možete da grupišete priče za koje želite da budu vidljive vašim pratiteljima.

"Tokom prošle godine, Instagram Stories postale su ključni način izražavanja, ali niste mogli da ih zadržite duže od 24 sata. Sad možete da grupišete važne priče, i zadržite ih na svom profilu", saopštila je kompanija.

Priče bi automatski trebalo da budu smeštane u arhivu, odakle po želji možete da ih pregledate, dodate u nove priče, podelite ih kao post ili stavite u Highlights.

Opciju automatskog skladipštenja je moguće isključiti.

Nove opcije biće dostupne korisnicima telefona sa iOS i Android operativnim sistemima.

Tagovi: Instagram

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mr No

Snapchat => copy/past to Instagram. Ali Snap je i dalje bolji. Facebook ne dozvoljava bilo kakvu konkurenciju. Zato su kupili Instagram. Sto se mene tice, Face je odavno postao klub penzionera, mesto gde se sheruju pateticne slicice beba/maca/kuca i gde ljudi koji imaju misljenje o svemu imaju potrebe da ga predstave celom svetu. Kao da svi jedva cekaju da procitaju njihov mozak. Instagram i Snap su u tom smislu malo interesantniji.

2 1

Komsija

Aplikacija se iskvarila od kada su ubacili taj Story.

12 3

Insta

Tamo postoje i neke price? Instagram sluzi jedino za kacenje polugolih fotki.

11 6

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo