Novi serijal "U mreži" od 21h

Od petka 8. decembra na N1 Srbija možete gledati novi serijal "U mreži".

Izvor: N1

''U mreži'' je naučno-obrazovna TV serija u produkciji SHARE fondacije koja se bavi strukturom interneta, virtuelnom stvarnošću, novim medijima, privatnošću, elektronskim nadzorom i drugim stvarima koje definišu naše online prisustvo i utiču na naš offline život.

U deset polučasovnih epizoda dr Ana Martinoli, dr Đorđe Krivokapić i prof. Vladan Joler će nam objasniti kako je internet nastao i kako sada funkcioniše.

U tome će im pomoći sagovornici poput Petera Sundea (osnivača sajta The Pirate Bay), Kristofera Pula (osnivača sajta 4chan), Džulije Rede (člana Piratske stranke i poslanika evropskog Parlamenta), Birgite Jonsdotir (bivšeg volontera u Vikiliksu), Kerolin Banok (novinarke Gardijana), Dina Starkmana (dobitnika Pulicerove nagrade) i više od pedeset drugih novinara, aktivista, hakera, profesora, pravnika i umetnika iz Srbije, SAD, Evropske unije...

Prva epizoda serije ”U mreži”, koju je režirao i za koju je scenario napisao Mirko Stojković, biće emitovana na televiziji N1 u petak od 21 h.

Tagovi: U mreži

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Milan

Malopre pogledah deo emisije, postoji li mogucnost on-line gledanja? Unapred hvala.

0 0

Marina

Zvuči baš zanimljivo!

17 0

Oktopod

Jedva čekam.

27 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo