Šutanovac o pozivu na bojkot: Obaveza da zastupamo građane

Šutanovac o pozivu na bojkot: Obaveza da zastupamo građane Izvor: N1

Naše je pravo i obaveza da zastupamo interese građana u Mionici, Negotinu, Kostolcu i Pećincima, rekao je predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac za Danas, komentarišući poziv predsednika Nove Srbije Velimira Ilića strankama opozicije da bojkotuju izbore, koji se održavaju 24. decembra.

Oni koji ne mogu da prikupe potpise, a govorimo o par stotina potpisa, imaju očigledno takav uticaj, te je poziv na bojkot besmislen, ocenio je Šutanovac. 

Ilić smatra da se se izbori održavaju pod "nemogućim uslovima i uz neviđen pritisak vlasti", te zbog toga opozicija treba da ih bojkotuje.

"Ako izađu na izbore biće deo režiranih izbora. Pozivam i one koji su nekako jedini uspeli da formiraju listu, a to je jedino DS, da se povuku i ne izlaze na izbore. Pa neka Vučić i SNS sami učestvuju na svojim izborima za koje sami pišu pravila“, rekao je Ilić.


Komentara 32

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Kapone

Ako.mozes da iskontrolises brojanje glasova I obezbedis medijsku promociju I obecas javno.promenu sistema,kom policije,izvrsitelja,pomoc deci,zenama siromasnima mozda te I ne bojkotujemo..

4 0

Sonja Mogorjelo

Pa nisi ti advokat pa da zastupaš gradjane.

4 1

Stanimir

Znamo svi kako su se svi bojkotu do sada završili...

3 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo