Humanitarna džedajska konvencija u Nišu 9. decembra

Humanitarna džedajska konvencija u Nišu 9. decembra Izvor: Džedajski pokret Niša

Modna, tematska, revija pod nazivom “I am princess Leia and princess Leia is me“ održaće se u sklopu DžedajKon-a 9. decembra u Oficirskom domu u Nišu od 19:30.

DžedajKon je žanrovska konvencija koja će se po prvi put organizovati u Nišu i posvećena je fanovima naučne fantastike kroz sve oblike, onima koji vole japansku kulturu, društvenim igrama, igrama sa kartama, ali i svetu video igara, animacije i grafike.

Posetioci će moći da učestvuju u radionicama, društvenim igrama, video igrama, panelima, dečijem maskenbalu, cosplay takmičenju, predstavljanju džedaja iz stvarnog života, ali i tematskoj modnoj reviji u čast glumice Keri Fišer. Mladi dizajneri će prikazati kreacije inspirisane kostimom princeze Leje.

Kostimi će biti dostupni za prodaju istog dana revije i Džedajkona, a moći ćete da naručite preko interneta sve one koji budu bili dostupni nakon toga, a novac koji bude sakupljen tog dana biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Na ovom događaju, svoje kreacije će predstaviti sedam mladih dizajnera, Milutin Lađević, Anita Sadiković, Milica Kitanović, Petra Nikolić, Slobodan Mitrović, Aleksandra Antić i Dijana Stojanović.

DžedajKon je pionirski poduhvat koji organizuje "Jedi movement", koji će kroz prizmu Ratova Zvezda priuštiti fanovima sjajno iskustvo.

Organizator ovog događaja je Džedajski pokret iz Niša, a 50 odsto prihoda od ulaznica biće namenjeno u humanitarne svrhe, dok će drugi deo prihoda omogućiti čitavu organizaciju događaja.

Za posetioce do sedam godina ulaz je besplatan, za uzrast od 7 do 13 cena je 100 dinara, a za sve ostale cena karte za celodnevni program je 200 dinara.

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mikula

Dzedaji !

3 0

Tamna strana

Svaka vam čast! Tako se postaje normalno društvo! I da ne zaboravim: Neka Sila bude uz vas!

9 0

Marko

Alal vera ljudi. Vrh

17 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo