Nik Kejv na INmusic festivalu

Nik Kejv na INmusic festivalu Izvor: N1/Bojana Janjić

Tačno deset godina od zadnjeg nastupa u Hrvatskoj, Nik Kejv će nastupiti sledećeg leta na glavnoj pozornici INmusic festivala.

Organizatori INmusic festivala danas su otkrili i ime drugog glavnog izvođača nadolazećeg izdanja trinaestog izdanja INmusic festivala.

Nick Cave & The Bad Seeds gotovo nije potrebno ni predstavljati. Bez sumnje reč je o jednom od najutjicajnijih i najinventivnijih rock sastava našeg vremena koji duže od trideset godina u neumornom tempu grade muzički opus čija umetnička vrednost odoleva zubu vremena.

INmusic festival #13 održaće se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. juna 2018. godine.

Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su isključivo putem zvaničnog festivalskog webshopa po ceni od 399 kuna/53 evra (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po ceni od 250 kuna/33 evra (+troškovi transakcije).


Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

'debežíte

Kad' bi mogao i Sigur Ros... 🎀

1 0

Costa

Bas gledam,ovaj festival je imao neka zanimljiva imena gitarskog zvuka prethodnih godina.Black keys,Pixies,PJ harvey,Placebo,Kings of leon,NOFX... Evo sada i Kvinsi,Kejv,Skunk.Mnogo bolje nego exit koji bombarduje pustacima muzike.

39 0

H

I da dodam jedan bitak podatak, cena karte je vrlo slična ceni karte za Egzit. Takođe, ne znam da li se nešto promenilo u međuvremenu, ali INmusic nije dobijao nikakvu pomoć od državađe. Zaposleni u Egzitu uvek kao iz topa izbacuju odgovor: Šta ti očekuješ za 50 evra? Program INmusic sveked godine je bio neuporedivo jači barem iz perspektive mog muzičkog ukusa za upravo toliko pare minus budžetske pare. Posetila sam jednom INmusic i divan je festival. Preporučila bih svakom.

24 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo