Pajtić: Domaća služba umešala prste u raskol PSG

Pajtić: Domaća služba umešala prste u raskol PSG Izvor: N1

Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ocenio je da je u Pokretu slobodnih građana postojalo nezadovoljstvo pojedinaca pozicijama koje su zauzimali,l ali je i dodao da je "makar jedna domaća služba umešala prste" u trenutna dešavanja u PSG.

Ocenjujući da je raskolom u tom pokretu naneta velika šteta kompletnoj opoziciji u Srbiji, Pajtić je kazao da je orkestrirana kampanja protiv Saše Jankovića, ali i Vuka Jeremića i Dragana Đilasa počela kada je vlast dobila rezultate istraživanja jvanog mnenja, po kojima je zajednička opoziciona lista izjednačena sa Srpskom naprednom strankom u Beogradu. 

"Vladajuća partija je svesna da bi gubitkom Beograda pretrpela ozbiljan psihološki udarac, te da bi to moglo znatno da joj oslabi poziciju u republici", naveo je bivši predsednik DS.Komentara 172

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Analitičar

Ma ajde Pajtone ne pričaj kao da si otkrio Ameriku.Gde si bio do sada sa tom pričom.Batali priču o svom povratku.Bolje edukuj mlade da ne prave tvoje greške u politici,tako ćeš više koristiti.

1 3

Srdjan

Ako Srbija misli da od nje ostane nesto i da se moze ziveti u toj zemlji onda glas treba da ide DJB. Oni su jedini svezi u prici i nude resenja, nove ljude i sistem. Svi drugi su vec bili u fotelji i pokazali se koliko su korumpirani i nesposobni.

7 3

Zlopamtilo

U kojoj priči je Radulović svež, u priči da više nije Vučićev ministar ?

6 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo