Poznata scena iz filma Sam u kući krije zanimljivu tajnu

Bliži se sezona praznika i verovatno ćemo biti u prilici da bar još jednom pogledamo božićni klasik Sam u kući. Iako je od premijernog prikazivanja prošlo skoro 30 godina, neke tajne iz filma tek su nedavno otkrivene.

Izvor: YouTube/iolliebigger

 Možda se sećate scene kada mali Kevin Mekalister, nakon što ostane potpuno sam kod kuće, koristi priliku da pretura po stvarima svog grubog starijeg brata Baza. U jednom trenutku nailazi na uramljenu fotografiju Bazove devojke, pravi grimasu i izgovara: “Baze, tvoja devojka! Fuj!”

Magazin NME međutim otkriva da su producenti filma bili rešeni da izbegnu da bilo koja devojčica, čija bi fotografija bila korišćena za scenu, bude izložena ismevanju i poniženju, te su smislili genijalno rešenje.

“Odlučili su da bi bilo neprijatno da nekoj devojčici daju ulogu u kojoj bi jednostavno bila smešnog izgleda. Scenogaf je imao sina koji je bio i više nego voljan da volontira u toj ulozi. Da je znao da će to biti jedna od najprofitabilnijih porodičnih komedija svih vremena, možda bi se predomislio", priseća se Devin Ritrej, koji je u filmu igrao Baza.

Tagovi: film

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

movieMaker

Bas je zanimljiva fora... Simpa.

7 1

Zorann

Heh, nebitno, ali ipak zanimljivo :)

3 0

Zaga

Ovako se popunjava prazan prostor.Mogli ste iz jestaj sa pijace staviti bar bi domacice imale koristi.

11 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo