Marinika Tepić podnela prijavu zbog pretnji ubistvom

Marinika Tepić podnela prijavu zbog pretnji ubistvom Izvor: N1

Narodna poslanica Nove stranke Marinika Tepić saopštila je da je podnela prijavu policiji zbog, kako je navela, organizovanih pretnji i poziva na ubistvo koje dobija od pojedinih desničarskih grupa.

U saopštenju Nove stranke, navodi se da je Marinika Tepić dobila pretnje putem serije tekstova na internet portalima i preko društvenih mreža nakon što je u skupštini postavila pitanje "šta fašista Džim Douson radi u Srbiji i u službenim prostorijama Palate Srbija i to sa Mišom Vacićem".

Dodaje se da su se pretnje nastavile nakon priloga emitovanog na televiziji N1 "Ultradesničari s Vacićem u vladinoj kancelariji", posle kojeg je Tepić izjavila da će Nova stranka pokrenuti inicijativu o zabrani delovanja "Nacionalnog srpskog fronta".

"Od tada, Tepić je izložena brutalnom vređanju, etiketiranju kroz najgrublji govor mržnje, da bi sve kulminiralo pozivima na njeno ubistvo", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je jednu od najbrutalnijih pretnji potpisao Tomo Lovreković, koji u tekstu objavljenom na izvesnom portalu navodi: "N1 neće pitati Marinike. Mi ih moramo pitati i ispitati i ućutkati. Jednom za svagda. Sve do jedne. Za početak snajperski, a kasnije i artiljerijski. Ona ili mi".

Tepić je navela da te pretnje smatra otvorenim pozivom na linč, zbog čega je uplašena i zabrinuta za svoju i bezbednost svoje porodice i dodala da će ukoliko nadležni organi ne reaguju, njih smatrati za odgovorne ako se nešto bude desilo.

Komentara 24

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Marinikin fan

Draga moja, došao je i taj dan kada ti moram reći da si ti prava žena borac, prava AntiFA iako nemaš pojma šta to znači već si samo običan komunista. Tvoja smelost i hrabrost me zadivljuje, koliko ti imaš energije da se boriš i prikupljaš političke poene, znam nije lako da na sledećim izborima ostaneš bez funkcije a tolike godine si živela na državnim jaslama. Naravno, tvoja harizma će ti mnogo doneti, možda čak i to da konačno postaneš gradonačelnica Pančeva. Uf! zamisli kakva je tek to fotelja, ne moraš da se dokazuješ, kradeš ideje drugih poslanika, privlačiš pažnju tako što čačkaš mečku. Ti si jedna divna osoba, ali pripadnik si uhlebljene mase, i dobro bi bilo da se povučeš iz politike, ne znam kako ćeš se snaći ali nauči ćeš već nešto da radiš. Protiv desničarskih ideja boriće se pravi ljudi, ali samim tvojim opisima i korišćenjem reči "fašizam" a vidi se da ne znaš kakav je to pojam te diskredituje. Ako hoćeš da se baviš politikom pređi u SNS jer tvoj pristup i način na koji nastupaš u politici je uhljebljivački a oni su takvi. Sve najbolje

1 1

Trt Milojka

Pa i Marinika baca koske po Tviteru,pa onda se sire govori mržnje prema drugim organima. Nisam za pretnje,ali neka Marinika malo mucne.

5 25

BGD 011

Nisam cuo da su se povodom ove pretnje oglasili dr. Nesa ili gospodja Brankica Jankovic?! nemojte posle, ne daj Boze, da se pravdate da o tome nista niste znali niti ste bili obavesteni...

56 71

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo