Arno Gujon u Novom danu

Na sajt N1 iz emisije Novi dan po pravilu se postavljaju samo video snimci rubrika Prelistavanje i Tema jutra, ali nakon različitih interpretacija u vezi sa gostovanjem Arno Gujona, objavljujemo ceo snimak razgovora s njim kako biste sami mogli da donesete zaključak:

Izvor: N1

Komentara 77

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zoran

Kakve veze ima njegovo bivse clanstvo od 6 mjeseci u organizaciji koja ne postiji sa njegovim humanatarnim pokretom, a druga prica sto se tice Vidovdanskoga marsa, paaa. Ziv ti meni bio 1000 godina. Posla sam njegovoj organizaciji paket iz Amerika

15 2

Nereciklirani Gujon

U eri interneta sve što ste radili ostaje javno dostupno. I zato tereba razmisliti kada nešto kažeš ili radiš. Jer te to prati kroz život. I nije ti za to novinar kriv. I nema recikliranja biografije. O tvom delovanju se na osnovu toga zaključuje, piše. A ako imaš sreće, može ti se u intevjuu dati šansa da nešto objasniš ili pojasniš. Ništa više.

37 53

RND

Pogledao sam i saslušao ovih 12 minuta intervjua - ne vidim nikakav problem niti išta sporno. Voditeljka je bila profesionalna i kulturna, postavljala je pitanja i tražila odgovore što je suština njenog posla. Isti utisak sam stekao i o gostu. Na pitanja na koja je hteo/znao da odgovori dao je odgovore i imao priliku da tačno sve objasni. On se lepo predstavio a voditeljka ga ni sa čime nije unizila. Ne vidim zbog čega je nastao ceo problem i zbog čeka on ili bilo ko drugi tvrdi da je napadnut tokom intervjua. Kuršlus u našim glavama???

78 50

* Sva polja su obavezna