Crvena linija o presudi Tribunala liderima tzv. Herceg-Bosne

Gosti emisije Crvena linija na N1 bili su bivši šefovi diplomatija BiH i Hrvatske, ali i tadašnje SR Jugoslavije: Zlatko Lagumdžija, Miomir Žužul i Vladislav Jovanović.

Izvor: N1

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

FLASHBACK

Zabrinjavaju burne reakcije osobe iz Sarajeva koja kad god se spomenula cinjenica da je Alija prvo pristao pa odbio Kutiljerov plan i da su Srbi perglasani u skupstini BiH a to je bilo krsenje Ustava. Posto ga jako pogadjaju te istine morace da povede racuna o zdravlju. Jer vreme istine polako dolazi na red. O nastupu hrvata ne bih trosio reci. Efemerna pojava.

2 0

Milan

Slazem se sa komentarom. Ja mislim da moramo zbog dece da gledamo u sutra. Jer amerikanci, Rusi ili bilo ko drugi ne zive ovde nego ova tri narada, A dok sebe ne pogledamo u oci i ne priznamo svoje grehove nema iskrenog pomirenja. Srbi jesu u BiH ucinili zlocine i glupo je da se to negira. Ali nije pravda da Srbima drakonske kazne presude a da se Oric i Gotovina setaju kao da su brali cvece u to vreme. U emisiki se ponovo naivno provlaci prica da je JNA bila agresor u sopstvenoj zemlji. Ne mogu da verujem da to i dalje neko tvrdi.

1 0

Radikalni naprednjak

Alija je kriv za početak rata , sad se svi prave kao da nemaju pojma .

2 1

* Sva polja su obavezna