Džesika je u Indiji pronašla svog najboljeg prijatelja

Džesika je u Indiji pronašla svog najboljeg prijatelja Izvor: Jessica Haltzman

On je patio, u bolovima, sa oba polomljena kuka. Imao je sreću u nesreći da ga u takvom stanju pronađe Džesika, devojka ogromnog srca.

Neverovatna igra sudbine, Džesiku je odvela u Indiju. Naime, nakon raskida sa dugogodišnjim dečkom, iz Pensilvanije se uputila u indiju, gde je želela da pomogne lokalnom siromašnom stanovništvu.

Volontirajući, pokušala je pronaći sebe, a nije ni slutila da će pronaći novog najboljeg prijatelja.

Na proputovanju je odsela u hostelu u glavnom gradu Indije, pa ju je probudilo cviljenje. Brzo je izašla kako bi pomogla, a dočekao ju je neugodan prizor - ispred hostela bio je psić koji je očito patio. Odmah ga je uzela u naručje, odvela veterinaru, a oni su konstatovali prelom oba kuka i inficiranu ranu na stomaku.

Dok se veterinar bavio time da mališan ozdravi, ona je kupila sve što mu treba kako bi se osećao sigurno i voljeno. No, Džesika je došla u Indiju da volontira i pomaže ljudima. Ubrzo je, ipak, promenila planove. Otkazala je avionsku kartu za Nepal i kupila autobusku, kako bi psić mogao da putuje sa njom.

Put je trajao 24 sata, a mališan je sve vreme spavao u njenom naručju.

Bilo je očigledno da su Džesika i Delhi, kako ga je nazvala, vrlo slični. Oboje su avanturisti i vole putovanja. Tako su se nakon Indije i Nepala zaputili na Tajland, a ova divna devojka je odlučila da po povratku u SAD osnuje sklonište za napuštene pse.

Kako to i biva, Delhi je dobio i svoj Instagram nalog na kome možete pratiti njegova putešestvija.

Tagovi: pas , Životinje

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Namćor

Dirljivo. Hvala na vesti.

8 0

mileva

Dobro da i mi promenimo svest da volimo pse valjda ce o kod nas da uvri u svi psi i da nam više pišete i tome ovo je divno bravo za ovaku divnu devojku

14 0

Ja

Hvala vam što prenosite ovako divne priče! Malo po malo i nadam se da će se svest ljudi prema životinjama i u Srbiji promeniti. Veličina jedne civilizacije se može meriti načinom na koji postupa prema životinjama.

16 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo