Štepanek: Da se prijateljstvo preslika i na teren

Štepanek: Da se prijateljstvo preslika i na teren Izvor: Robert Prezioso Getty Images Sport
Radek Štepanek

Novi član tima Novaka Đokvića Radek Štepanek istakao je da se raduje izazovima koji ga očekuju u saradnji sa nekadašnjim najboljim teniserom sveta.

"Čast mi je što sam postao novi član Novakovog tima. Verujem da ćemo kao tim pomoći Đokoviću da ostvari svoje ciljeve. Dugo se poznajemo i prijatelji smo, verujem da taj naš odnos može da se preslika i na teren u pozitivnom smislu. Nadam se da ćemo ostvariti rezultate na koje ćemo obojica biti ponosni", rekao je Štepanek.

Čeh se nedavno oprostio od aktivnog igranja posle 21 godine provedene na ATP turu.

Postao je profesionalni teniser 1996. godine, a istakao se rezultatima u dubl konkurenciji, u kojoj je osvojio 18 titula.

Štepanek je sa reprezentacijom Češke osvojio Dejvis kup dva puta.

U singlu je osvojio pet ATP titula, a najbolje mesto na ATP listi mu je bilo osmo mesto.

Đoković je odluku da pauzira sa takmičenjima do kraja sezone doneo u julu ove godine, a razlog je povreda lakta.

Komentara 15

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Labud

Ova njegova odluka je za analizu i to tešku. Čovek se potpuno pogubio, traži izlaz iz beznadežne situacije u koju se našao svojom krivicom. Petljanje sa onim vračem ga je koštalo mnogo toga pa sad oseća posledice. Znate, nije stvar u novcu već u izboru onog koji bi prihvatio Đokovića kao takvog. Setimo se kako se Agasi samo kolebao, pa je samo na nagovor Štefi prihvatio. Pa mislim se, šta ga toliko moliš i preklinješ kada te Agasi baš i neće. Suviše je to veliki rizik za bilo kog trenera, jer svaki neuspeh je delom i njegov. Ovim odabirom da Štepanek preuzme Djokovića je samo potvrda da niko više ne veruje u njega osim ovog Čeha. Uzeti za trenera nekog bez iskustva i bivšeg tenisera koji je redovno gubio od Djokovića je više nego poražavajuće.

9 6

Marko

Koliko puta je Ljubicic pobedio Federera!Servis volej igra je u pitanju kao i kod saradnje na GS kada je Novak igrao protiv Federera.Ko je kompetentan da komentarise odluke vrhunskih tenisera!Mi smo samo navijaci a nikako strucnjaci!

3 0

omerAga

Slatki su hejteri... Sad znaju i sa kim je prijatelj, a sa kim nije... Baš kao što znaju i koji trener je Novaku potreban, Novaku koji ukoliko to poželi za trenera može da dovede i Trampa, koliko love ima. Ali, to je sve stvar inteligencije, koga izabrati (kada je Novak u pitanju) i šta zapravo kritikovati (kada su beskorisni hejtići u pitanju)...

6 8

* Sva polja su obavezna