Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Polemid

Ljubica Gojgić, sa čijim stavovima se često razmimoilazim, ponovo je demonstrirala kvalitetno poznavanje problematike i kako se vodi dijalog uz iznošenje argumentacije! Imam utisak da je protokom vremena izmenila neka svoja viđenja, što smatram posledicom više informacija i neposrednog uvida u realnost! Svakako respektabilan sagovornik na temu Haga i tribunala! Novinar iz Sarajeva je delovao kao druga liga, nepotrebno urušavajući kvalitet diskusije, da bi na kraju " potonuo na dno" potežući fraze o agresiji , kao da u BiH ne postoje ljudi koji su se suprotstavili oružijem planovima SDA i HDZ-a ! Recimo " građanski rat" mi deluje kao tačan opis! Svakako zanimljive izjave advokata iz Zagreba, profesionalno na nivou, manje zapažene zbog inferiornog gosta u Sarajevskom studiju!

6 1

milutin

Novinarka Gojgic je demonstrirala neverovatnu strucnost i znanje novinara na temu Haskog tribunala ne koristeci pri tom ni jednu floskulu. Bravo. Advokat iz Hrvatske je pojasnio neke stvari iz strucnog dela rada tribunala, za koje licno nisam znao, nastojeci da relatvizira neke slabosti rada koje je sud evidentno imao. Sarajevski novinar, kao i mnogi drugi koje sam gledao u Crvenoj liniji ili presingu iz petnih zila i maksimalno se trude da budu razumni, tolerantni, objektivni, blagonakloni ali sve dok nekim slucajem ne budu dotaknuti njihovi zlocin. U tom trenutku postaju kafanski diskutanti pobedjeni cime izgube verodostojnost. Ne brinu mene muslimani, vec nasi i hrvatski politicari sa populistickim diskursom i tolerancijom svakakvih budalastina i bedastoća sto bi rekla braca Hrvati.

60 0

Sanja

Ljubica Gojgic je vrlo stručno i argumentovano raspravljala , dok je gospodin iz Dnevnog avaza koristio neargumentovane floskule.

73 2

* Sva polja su obavezna