Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije Izvor: Beogradska filharmonija

Ulaznice za dva novogodišnja nastupa su u prodaji od 27. novembra.

Najpopularniji nastupi orkestra - Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije, i ove godine će se održati u dva termina, 28. i 29. decembra na Kolarcu od 20 časova.

Za kraj 2017. godine, Filharmonija predstavlja superheroje iz holivudskih filmova, a koncerte predvodi omiljeni dirigentski šoumen - Alan Bjelinski.

Nakon dva beogradska nastupa, Beogradska filharmonija će sa istim programom obradovati i novosadsku publiku, u Srpskom narodnom pozorištu, 30. decembra.  

Zajedno sa filharmoničarima, Bjelinski će muzički predstaviti dobro poznate heroje iz holivudskih filmova kao što su Supermen, Betmen, Spajdermen i mnoge druge.

Dobro poznat publici koja prati novogodišnje nastupe Beogradske filharmonije, ovaj svestrani muzičar koji dolazi iz Hrvatske predvodio je nezaboravne "Vesele šezdesete i sedamdesete" i "Disko Filharmoniju" ranijih godina.  

Ulaznice za filharmonijske koncerte na Kolarcu su u prodaji od 27. novembra na biletarnici Beogradske filharmonije, kao i onlajn, po ceni od 600, 800 i 1000 dinara.  

Pogledajte jedan od prethodnih novogodišnjih koncerata pod dirigentskom palicom Bjelinskog:

Izvor: YouTube / Beogradska filharmonija

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Skarlet

Nadam se da cemo uspeti da dodjemo do karata.Zasto nemamo priliku da se cesce odrzavaju takvi koncerti.Ima nas dosta koji bismo prisustvovali.

6 4

Dzo

U koliko se otvara biletarnica?

0 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo