Potvrda iz Češke: Štepanek se dogovorio sa Novakom

Brojni češki mediji tvrde da se sveži teniski penzioner Radek Štepanek dogovorio pre nekoliko nedelja da bude uz Novaka Đokovića od 2018. godine.

Radek Štepanek i Novak Đoković Izvor: Steve Bardens, Getty Images Sport
Radek Štepanek i Novak Đoković

Tu informaciju potvrdio je prethodno i australijski teniski stručnjak Daren Kejhil, pa je sada već izvesno da će Čeh biti uz srpskog velikana na turu naredne godine.

Vest je čak objavila i nacionalna radio stanica ‚radio Prag‘.

„Dogovor je već potpisam, ostaje samo da se i ozvaniči“, tvrde Česi.

Isti izvori navode i da su Štepanek i Đoković veoma dobri prijatelji, da su često zajedno trenirali, a da su u Melburnu zajedno gledali filim ‚Povratnik‘ sa Leonardom Di Kaprijom.

„Bilo je mnogo krvi i mesa u filmu što za Novaka nije dobro jer je on vegetarijanac“, našalio se Štepanek.

Novak nikada nije krio koliko poštuje osam godina starijeg kolegu, pa je posle pobede u januaru u Dohi rekao:

„Imam najveće poštovanje za njega. Ne prestaje da se bori u svojim godinama. On je super momak, pai na sebe“, rekao je tada Đoković.

Ni Štepanek nije štedeo reči hvale za osvajača 12 Gren slemova.

„Užasno je igrati protiv njega. Imam osećaj da on ne juri lopticu, već obrnuto. On je genije koji predivno čita igru.“

Štepanek se povukao pre desetak dana i tada je rekao da još uvek ne zna šta će raditi u budućnosti, ali je sada već izvesno da će biti uz srpskog igrača.

Đokovićev glavni trener biće Andre Agasi koji će biti uz njega na najvećim turnirima.

Komentara 14

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Labud

Ovo sa Štepanekom je što bi naš naord rekao "davljenik se za slamku hvata". Vidim kako se nervoza drastično pojačala kod pojedinaca pa pojednici ne biraju reči. Ali to je stvar vaspitanja koja im baš io nije jača strana. Nije mi poznato od kada je to ovaj Čeh trener i koga je sve trenirao ali Đoković na ovo gleda po principu daj šta daš. Moram da kažem da mi Đoković baš ništa ne predstavlja u životu, imam važnijih prioritea od toga ko će pored gurua da ga vodi u nastavku karijere. Ja na to gledam trezvene glave i potpuno sam indiferentan prema tom glumcu iz Monaka. Samo se pitam kad će jednom da plati porez, da vrati one poklonjene terene i da promeni ime svom ljubimcu, na primer neko kratko - Aga, da već jednom zaigra samo najvažnije mečeve DK i pošto sa Olimpijade nemamo ni srebro oduži se barem češćem igranja za Srbiju.

10 4

Casablanca

Pravo u centar. Ovaj omeraga baš se ufatio tebe neda ti mira. Mislim da mu pomeraš živce, nema teksta a da te ne pomene pa čak i vredja. Zanimljivo mi je to kod njega što kad piše uglavnom ne navodi konkretne podatke kao ti na primer ali zato piše neka svoja razmišljanja koju su plod njegove mašte pa je utoliko i smešniji. Nije me mrzelo da proverim to što si jedne prilike napisao da Novak nije igrao protiv Engleske, Švajcarske, Portugalije pa i Češke mislim i stvarno nije igrao. Shvatio sam zbog čega si ljut na Noleta pa mogu da ti kažem da si u pravu. I mene je razočarao pomalo najviše zbog toga što nemamo zlato sa olimipijade a Španija ima dve.

8 1

DVA BOSANCA MALO JAČA

Dohvatila se dvojica opsesivaca, pa trabunjaju oko "davljenika koji se za slamku hvata", pa "daj šta daš" , pa "nemam ništa protiv" ... Da, permanentni pokušaji otužnog i opsesivnog vređanje Noleta, prozivanje zbog poreza (a više je novca u poklonio i ostavio Srbiji od NIS-a, o njegovim firmama koje ovde rade, zapošljavaju i, naravno, plaćaju porez, da i ne govorimo, kao i o neverovatnoj pomoći brojnim našim mališanima, bolesnima, poplavljenim, tek ne treba ni reči), potom proizivanja zbog svake, doslovno svake njegove odluke, "nemam ništa protiv Novaka" - samo sam opsednut... O novom, drugom treneru u time - "daj šta daš"... Toni Nadal je strašan svetski teniski trener, zar ne... "Davljenik se za slamku hvata"... Jeste, 500 miliona dolara je duboka voda. Držite se ti i Vilandre plićaka, što je sigurno, sigurno. Takva vam je i svest.

4 0

* Sva polja su obavezna