Beograd raspisao tender za novogodišnje osvetljenje i jelku

Beograd raspisao tender za novogodišnje osvetljenje i jelku Izvor: N1

Grad Beograd je raspisao tendere za dodatnu novogodišnju rasvetu - lančanice, kao i novogodišnju jelku visine 18 metara, sa dekoracijom.

Prestonica, naime, kupuje 3.200 lančanica za novogodišnju dekoraciju, a nabavka podrazumeva i montažu, priključenje na napon od 220 V, demontažu i skladištenje. Kako je navedeno u dokumentaciji, potražuju se svetleće vodonepropusne LED lančanice napravljene od gumiranog kabla u zelenoj boji sa ukupno 100 dioda toplo bele boje, mogućnošću međusobnog povezivanja i nastavljanja niza lančanica pomoću vodonepropusnih konektora.

Dužina svetleće LED lančanice je 10 metara, a predviđena je za ukrašavanje jelki, krošnji drveća, objekata, za izradu kupastih jelki, izradu svetlećih figura. Novogodišnja veštačka jelka trebalo bi da bude kupastog oblika, visine 18 m (+-5%). Konstrukcija jelke mora biti sastavljena od minimum 8 nivoa. Po celom obodu trebalo bi da bude ukrašena crvenim metalik PVC kuglama prečnika 150-180 mm, minimum 200 komada i plišanim ukrasnim mašnama crveno – zlatne boje dimenzija 600-700 mm, sa minimum 40 komada - precizirano je u dokumentaciji.

Rok za prijavu na tender za dodatnu količinu novogodišnje rasvete je 21. decembar, a za novogodišnju jelku 4. decembar.

Za više informacija o kupovini lančanica pogledajte ovaj LINK, dok se o tenderu za jelku možete dodatno informisati OVDE

Komentara 22

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

crni domino

Sta je Mali radio do sada!? Sta!? PS: Tuzioci, citate li vi ovo izmedju redova, ili se pravite blesavi po nalogu Vucica!? KO JE RUSIO SAVAMALU I PO CIJEM NALOGU, odgovorite!!!!?

0 0

Dragan

Jelka visine 18 metara, jarboli, kule ... sve sami falusni simboli. Šta je ovom Malom?!

3 0

BGD 011

Ima se, moze se...a narod placa harac...haraclija aga Mali gori od cetiri dahije...

6 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo