Facebook vratio stari News Feed

Facebook vratio stari News Feed Izvor: REUTERS/Thomas Hodel

Facebook je počeo da prikazuje objave stranica, slavnih ličnosti i medija u regularnoj News Feed sekciji, umesto u Explore Feed sekciji, kao što je do sada bio slučaj.

Objave se doziraju. Nećete videti sve objave, nego ukupan broj objava stranice, slavne ličnosti ili medija koji pratite i još uvek nećete videti objave svih onih stranica koje pratite.

Pretpostavlja se da će se "pun“ saobraćaj vratiti postepeno.

Kao što Facebook ne prikazuje kompletan sadržaj stranica i ličnosti koje pratite, tako ni povratak tih objava ne vide u ovom trenutku svi korisnici. Ukoliko vam se promena još ne prikazuje, strpite se, vaš „server“ Facebook mreže verovatno još čeka na instrukcije centrale da ih prikaže i ne zna se koliko će biti potrebno da taj "signal“ stigne.

Tagovi: Facebook

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Greyhound

Meni je bez veze ukidanje "raketice" - taman sam se rešio svih glupih slika, dečijih aktivnosti, sta sam kuvao i jeo danas, "pametnih" mišljenja, "woow šerova" i svega fake što ide uz fb...i pratio samo vesti na jednom mestu.

16 9

običan građanin

Koliko je dobro, toliko je i loše tako razdvajati objave. Šta je sa onima koji svoj posao zasnivaju na marketingu preko Facebook-a? Oni koji su uložili koliko mnogo truda i drugih sredstava da izgrade svoje online zajednice, oni će biti najviše pogođeni jer su ljudi navikli kada otvore Facebook da im sve bude odmah dostupno i neće ništa postići time što bi terali korisnike da otvore posebnu sekciju ako žele gledati objave stranica - stare navike se teško menjaju i to su osetili vlasnici tih stranica kod nas - tzv "reach" im je mnogo opao od kako su uveli tu "raketicu".

17 4

Gugi

Hvala bogu da su shvatili da je raketa glupost.

27 9

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo