Obradović nasrnuo mišem na Martinovića

Poslanik Dveri Boško Obradović nasrnuo je na poslanika SNS i predsednika Administrativnog odbora Aleksandra Martinovića mišem računara.

Izvor: N1

Martinović je zaključio raspravu na Administrativnom odboru gde se prethodno raspravljalo o kaznama izrečenim poslanicima. 

Pre toga, Martinović je oduzeo reč Obradoviću, na šta je lider Dveri burno reagovao jer je, kako je rekao, imao još tri minuta vremena da govori. Dodao je i da se još tri poslanika javilo za reč. Kako je, nakon toga, Martinović rekao da zaključuje sednicu, Obradović ga je gađao mišem od laptopa... Usledila je prepirka.

"Ali kad izađeš odavde, za ovo ćeš da platiš", odgovorio je Martinović Obradoviću.

Na izlasku iz prostorije, usledilo je koškanje i povlačenje, u koje se uključio i poslanik SNS Vladimir Đukanović.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je osudila napad.

Sam Obradović je posle sednice izjavio da je "u jednom trenutku skupštinski kompjuterski miš skočio i ujeo Martinovića, jer ni on nije mogao da trpi njegovu bahatost i osionost", dok je Martinović o napadu rekao da drugu reč sem "fašizam" ne može da nađe.

Šta se sve dešavalo tokom dana pogledajte u prilogu Jovane Štetin:

Izvor: N1

Komentara 242

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Velja

@NS BOY da su svi mislili kao ti - nikada ne bi bilo 5.oktobra na primer, i familija Milosevic bi i danas vladala Srbijom (ako bi uopste bilo Srbije).

8 1

Mitke

@Time zaboravio si kada su radikali preobuceni naprednjaci a to i sada rade uvek delili narod na patrijote i izdajnike, jer su tada radili u korist Milosevica kao omiljena opozicija.

45 2

Deža vi

Možda sada Obradović glumi Šešelja i radikale , a Martinović socijaliste i julovce

8 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo