Dejtonski sporazum - 22 godine od potpisivanja

Dejtonskim mirovnim sporazumom koji su 21. novembra 1995. parafirali tadašnji predsednici BiH Alija Izetbegović, Hrvatske Franjo Tuđman i Srbije Slobodan Milošević, zvanično je okončan troipogodišnji rat u Bosni i Hercegovini. Od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma prošle su 22 godine. Mišljenja o njemu su podeljena.

Izvor: N1

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Sram vas bilo!

Čija je bila genijalna ideja da u emisiju kao gosta dovede Šainovića? Čovek je pravnosnažno osuđen za zločine nad civilnim stanovništvom vlastite zemlje! Ko prvi pomisli da mi pomene da je odslužio kaznu NIJE - odslužio je 2/3 i od tada se nalazi na uslovnoj slobodi. Ko pomisli na sve ovo da odgovori da je on osuđen za zločine na Kosovu i da to nema nikakve veze sa Dejtonskim sporazumom njemu tek fale daske u glavi (princip je u oba rata bio isti samo su se razlikovali objekti radnje). Ne znam da li me je više stid vas kao televizije što ste to dozvolili ili me voditeljke kojoj ništa od ovoga nije ni u jednom trenutku prošlo kroz glavu.

10 8

Berisha

Mislim da Sainovicu se ne smije dati prostor da javno nastupi

12 6

NELIPSI

Bas lepo.Mada nebi bilo na odmet da ste prikom pretstavljanja gostiju,istakli da je gost u bg.studiu ratni zlocinac koji je izdrzao kaznu.Mozda bi beogradjanima bilo zanimljivo da ste ga pitali o smislu politike koja je glavnom gradu "podarila" jednu od najvecih masovnih grobnica(pored Tomasice) gde su sakrivani posmrtni ostaci kosovskih albanaca.

8 4

* Sva polja su obavezna