Janković: Razgovori sa Đilasom izgledaju jako ozbiljno

Janković: Razgovori sa Đilasom izgledaju jako ozbiljno Izvor: Tanjug/Sava Radovanović

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković ocenio je da odlično napreduje političko grupisanje za beogradske izbore, a da razgovori s bivšim gradonačelnikom Draganom Đilasom o saradnji izgledaju "jako ozbiljno", piše Blic.

"Razgovarali smo o saradnji, razgovaramo i dalje i ti razgovori izgledaju jako ozbiljno", reko je Janković u intervjuu za taj beogradski list.

On je naveo i da odlično napreduje i politička saradnja - grupisanje za nastup na izborima.

"Oslobodićemo Beograd ove nepodnošljive vlasti, a onda i celu Srbiju", rekao je lider PSG-a. 

Komentara 153

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ivan

Gospodine Jnkovicu zasto lutate ne znate ni sami gde ce te.Samo sa Radulovicem i Belim ili sami.Ako ce te sa ovim propalim politicarima poput Djilasa,imate lepe sanse da ne prodjete ni cenzus.Moj glas sigurno necete dobiti a nadam se ni vecine koji su glasali za vas na poslednjim izborima.

2 1

F22

Izgledaju ozbiljno ili su ozbiljni? Izgledati pametan i dobar ne znači da si pametan i dobar. Reči su oruđe političara, pa bi trebalo voditi računa o upotrebi istih.

4 1

DN

Janković ima nameru da izgubi izbore pre nego što počnu, pa zato "ozbiljno" pregovara sa Đilasom kod koga je sve LAŽ , kada sa njim podeli negativan imidž koji ovaj ima, napuštaće ga ne samo osnovači pokreta već i glasači koje je prevario - verovatno više od 16% koliko su izbrojali ....

11 6

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo