Zatvori

Dubravka Filipovski pristupila SNS-u

Dubravka Filipovski pristupila SNS-u Izvor: N1

Bivša visoka funkcionerka Nove Srbije i nezavisna poslanica Dubravka Filipovski zvanično je danas pristupila Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

Ona je zajedničkoj konferenciji za novinare s poslanikom SNS-a Vladimirom Orlićem podsetila da je posle 13 godina, pre 10 meseci, istupila iz Nove Srbije jer je ta stranka odlučila da izađe iz vladajuće koalicije i podrži Vuka Jeremića na izborima za predsednika Srbije.

Dubravka Filipovski rekla je da je odlučila da pristupi SNS zbog toga što je za poslanicu izabrana na listi "Aleksandar Vuičić - Srbija pobeđuje" i zato što je preteklih godina zastupala političke stavove i interese koje deli vladajuća koalicija, odnosno SNS.

"Za mene je SNS garant političke i ekonomske stabilnosti u Srbiji, garant očuvanja nacionalnih interesa Srbije i sprovodjenja reformi", rekla je Dubravka Filipovski i dodala da želi zajedno sa SNS-om da nastavi borbu da Srbija više nikada ne bude egzistencijalno ugrožena, kao što je bila 2012. godine.

"Od sprovođenja reformi ne zavisi samo naša budućnost, nego i opstanak u mnogim segmentima", rekla je Dubravka Filipovski.

Komentara 125

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

sofronije

Au, kakvo pojačanje, ako sad ne budemo prvaci sveta u fudbalu, onda ne znam kad ćemo...

5 0

Citalac

Pazite, kreće preletanje...

11 0

Predrag

Bravo!

2 7

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo