Dubravka Filipovski pristupila SNS-u

Dubravka Filipovski pristupila SNS-u Izvor: N1

Bivša visoka funkcionerka Nove Srbije i nezavisna poslanica Dubravka Filipovski zvanično je danas pristupila Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

Ona je zajedničkoj konferenciji za novinare s poslanikom SNS-a Vladimirom Orlićem podsetila da je posle 13 godina, pre 10 meseci, istupila iz Nove Srbije jer je ta stranka odlučila da izađe iz vladajuće koalicije i podrži Vuka Jeremića na izborima za predsednika Srbije.

Dubravka Filipovski rekla je da je odlučila da pristupi SNS zbog toga što je za poslanicu izabrana na listi "Aleksandar Vuičić - Srbija pobeđuje" i zato što je preteklih godina zastupala političke stavove i interese koje deli vladajuća koalicija, odnosno SNS.

"Za mene je SNS garant političke i ekonomske stabilnosti u Srbiji, garant očuvanja nacionalnih interesa Srbije i sprovodjenja reformi", rekla je Dubravka Filipovski i dodala da želi zajedno sa SNS-om da nastavi borbu da Srbija više nikada ne bude egzistencijalno ugrožena, kao što je bila 2012. godine.

"Od sprovođenja reformi ne zavisi samo naša budućnost, nego i opstanak u mnogim segmentima", rekla je Dubravka Filipovski.

Komentara 125

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

sofronije

Au, kakvo pojačanje, ako sad ne budemo prvaci sveta u fudbalu, onda ne znam kad ćemo...

5 0

Citalac

Pazite, kreće preletanje...

11 0

Predrag

Bravo!

2 7

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo