Poslanici SNS-a "pogrešno" glasali za predlog opozicije

Skupština Srbije danas umalo da prihvati predlog opozicije za dopunu dnevnog reda, što se inače gotovo nikada ne dešava.

Naime, predsednica parlamenta je "zazvonila", poslanici su glasali, međutim, tada je, kako je rekla, došlo do problema u sistemu, pa je glasanje poništeno.  

Pogledajte snimak:

Izvor: RTS

Komentara 97

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

maštamireče!?

Kuda krene ovan sa zvonom, za njim i sve ovce! Sve u redu, a Maja bi mogla da da ostavku, jer ona je sada Napredna stranka, nije Radikalka. Ili je sve to isto a ja nisam upućen kao Koštunica!

4 0

Novembar

Ovo je bruka za Demokratiju u opste jer se ovo desava u evropi sa punim ustima demokratije . ovo je cista zloupotreba i manipulacija Gradjenima Srbije, ako si Majo pogresila trebala si da predjes preko toga i da tu tacku uvrstis u red a ovako si obrukala Sebe i vase poslusnike u sali koji nisu tu da misle ,smatras ih neznalicama kad im zvonetom najavljujes kada oni treba da glasaju , kakav covek mora da bude da pristane na zvonce , to nije za ljude , to je za pasu u krave ,ovce itd. ako ste to neka vam ,ovim ste dokazali da ste coporativna grupa koja ce se kad tad urusiti . Vredjate narod u Srbiji takvim ponasanjem a sto sami sebe vredjate to vi raspravite sami sa sobom ,jer vas Maja pravi stadom ili coporom .

54 0

Dusan

Moramo da pod hitno da pribavimo spiskove SNS clanova, aktivista i poslusnika. Kada se sve ovo njihovo orgijanje zavrsi onda ih lepo po repu. To je jedini nacin da stanovnici Srbije pocnu da normalno zive.

93 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo