Mihajlović: Volim izbore, da vidimo da li vlast radi dobro

Mihajlović: Volim izbore, da vidimo da li vlast radi dobro Izvor: Fonet/Ministarstvo GSI

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da voli izbore jer su oni najotvoreniji i najbolji način da se izmeri ko je šta uradio.

Ona je za Radio-televiziju Vojvodine rekla da su izbori važan način da se proveri šta misle građani Srbije o tome da li vlast radi dobro posao ili ne. Navodeći da ima argumenata za i protiv vanrednih parlamentarnih izbora, dodala je da je veoma loša atmosfera koju stvara mala grupa ljudi u Skupštini Srbije i da možda jednog trenutka treba prekinuti tu atmosferu.

Zorana Mihajlović, koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, rekla je da opozicija jedan dan kaže da želi izbore, dok drugi dan kaže da ih neće, tražeći alibi.

"Ja lično volim izbore, mislim da je to najotvoreniji i najbolji način da se izmeri ko je šta uradio", kazala je ona i dodala da su izbori najbolji način da se vidi da li je dobro sve što je urađeno.

Zorana Mihajlović je negirala da ima trzavice sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i sa pojedinim ministrima. Ona je kazala da se Srbija menja i da je normalno da se polemiše oko rodne ravnopravnosti ili bilo kojeg drugog pitanja.

Komentara 46

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ana A

I ja volim izbore, ali ne na moj račun.

7 0

Profesor

Ljubitelj burleski patentirao anti-bot tehniku pisanja komentara :)) bravo care ;)

3 0

ucemujeproblem

Kad žena voli, treba joj učiniti.Srbija je bogata zemlja, šta su za nas još jedni izbori? Sve probleme smo rešili, postali smo pristojni, živimo mirnim životima, moramo malo izazova uneti u tu monotoniju. Da raspišemo izbore da se malo zabavimo. Dosadan je i glup ovako dobar i lagodan život.

30 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo