Dragan Čović: Ne trebaju nam izjave poput Izetbegovićeve

Dragan Čović: Ne trebaju nam izjave poput Izetbegovićeve Izvor: N1

Predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović izjavio je da će Bosna i Hercegovina pratiti zvanični stav Beograda u vezi s priznanjem Kosova.

 "Siguran sam u mudar način vođenja politike u Srbiji, ali nam ne trebaju izjave poput ove", rekao je Čović novinarima u Sarajevu, komentarišući izjave Bakira Izetbegovića koje je dao u intervjuu za Dojče vele.

On je dodao da će nastojati da se "spusti lopta", ističući da BiH mora imati dobre odnose sa susedima - Srbijom, Hrvatskom i Crnom Gorom.

Čović je najavio zvaničnu posetu članova Predsedništva BiH Beogradu, na kojoj će biti govora o granici, izrazivši nadu da će u narednih 15-ak dana uspeti da usaglase sva pitanja i da će članovi Predsedništva BiH otići u Beograd s jedinstvenim stavom.

Izvor: N1

Komentara 12

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Rale iz Lajkovca

Čović je u pravu, samo je njegova reakcija zakasnela, sledeći put takvu izjavu Izetbegović ne bi smeo da iznosi u javnost.

3 0

Dejan

Hrvatska i Srbija kao potpisnice Dejtona paze da se to postuje ali Bakir uvek smatra da mora da bar tri puta jace zateze za toboze interes Bosnjaka , istina je suprotna .Upravo bi Bakir morao da se trezvenije ponasa , da ne koci most izmedju hrvatskih teritorija koji ni na jedan nacin ne smeta izlazu i ulazu brodova u Neum ( deo finansija izdvojen iz EU fondova ) a pogotovo da se mane prekrajanja Srbije , autonomasenja Raske i Starog Vlaha , prici o tzv. Kosovu.Bolje nek obezbedi finansije za autoput koji ce ga povezati i sa Zagrebom i Beogradom .

57 6

Kostantin

Sad je mozda kasno za komentare.

0 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo