Policija ispred Glavnog poštanskog centra Beograd

Policija ispred Glavnog poštanskog centra Beograd Izvor: N1

Ispred Glavnog poštanskog centra Beograd od jutros je primetno prisustvo policije.

Naime, ispred glavnog ulaza u zgradu tog centra u Zemunu, kao i na prilaznim kapijama ka magacinima raspoređeno je po nekoliko policajaca, a ispred i oko zgrade parkirano je nekoliko policijskih marica i automobila.

Kako N1 nezvanično saznaje, policajci su raspoređeni ispred Glavnog poštanskog centra, kako bi obezbedili nesmetan prijem i odlazak pojedinih pošiljki, posebno onih koje se vode kao hitne, kao što su sudski pozivi.

Predstavnici Sindikata radnika Pošte rekli su za N1 da policija nije primenjivala nikakve represivne mere prema radnicima, kao i da je isporuka pošiljki od jutros počela ponovo normalno da se odvija.

Uprava carine ranije je saopštila da je 8. novembra obustavljena isporuka pošiljki, a radnici Pošte su pre dva dana telima branili dostavnim kamionima da napuste distributivni centar.

Izvor: N1

Komentara 34

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Lopata I Grabulja

Nszalost,postarima su trebali da se pridruze svi,a ne svako za sebe izdvojeno..svi nezadovoljni na ulicu,to je nocna mora svake autokratske vlasti...a sve mirise na to,od epp I laznih vesti sene zivi.

17 1

Lepa

Svaki ozbiljan strah vladajuće partije je započeo mesanjem policije. Što mu dodje Narod protiv Naroda.... Dok se narod ne udruži!

13 1

Coa

A kad cu ja koji radim u privatnom sektoru i kome se uzima za plate onih koji rade u drzavnom da imam trinaestu platu, regres, topli obrok.......

19 28

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo