Ruše zid da unesu opremu u novom Kliničkom centru u Nišu

Ruše zid da unesu opremu u novom Kliničkom centru u Nišu Izvor: Južne vesti

Zid na južnoj strani novog, još neotvorenog Kliničkog centra u Nišu moraće da bude srušen jer postojeći ulaz nije dovoljno širok da bi se unela magnetna rezonanca i druga oprema, piše list Danas.

Tu informaciju je listu potvrdio i direktor centra Zoran Radovanović koji međutim nije želeo da kaže ko je krivac za propust i kako će medicinska oprema ubuduće biti unošena ili iznošena iz te zdravstvene ustanove.

Gradnja ovog Kliničkog centra počela je još 2013 godine a rok izgradnje bio je 36 meseci.

Nakon što je nekoliko puta probijan rok za otvaranje nove zgrade Kliničkog centra Niš, direktor Kancelarije za javna ulaganja Marko Blagojević najavio je krajem jula da bi radovi konačno trebalo da budu završeni do septembra, nakon čega će uslediti “testiranje opreme”.

Evropska investiciona banka je za izgradnju Kliničkog centra u Nišu dala kredit od 35 miliona evra, dok je Vlada Srbije obezbedila iz budžeta 17 miliona evra za naavku opreme i uređaja.  

Komentara 47

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mama

A kako bi bilo da probate kroz prozor da unesete aparaturu.Ubacite bar solarijum,bazen,spa centar i evo novog hotela sa pet zvezdica!

2 0

Nislijka

Krenem ti ja tako da citam komentare,i lagano strelice dole ima vise,a ja se pitam kako je Vucko pobedio,i to na ovakvu vest koja zaista nije naivna stvar.Zgrada je na izgled fantasticna,ali to sve samo za videti,umesto roletnica na daljinski mogli ste da predvidite tako cudnu stvar koju treba uneti,zamislite u klinicki centar.

7 1

Pop

Kao kamion kroz tunel

30 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo