Vučić: Neću početi da govorim da je N1 divna televizija

Vučić: Neću početi da govorim da je N1 divna televizija Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se pritisci Sjedinjenih Američkih Država u vezi sa prijateljstvom sa Rusijom nastaviti i, kako kaže, očekuje da će se i dalje baviti medijima "iako zauzimaju sve veći medijski prostor".

"Oni će to i dalje raditi, iako gotovo da nećete imati medij koji će imati hrabrosti da se suprotstavi mejnstrimu američke Televizije N1", rekao je Vučić u intervjuu za Alo.

Komentarišući konstataciju lista da ga najviše napadaju jer N1 zove američkom televizijom, Vučić je odgovorio: Pa zar nije?

"Kriv sam što govorim istinu, što se ne plašim njihove kampanje 24 sata, sedam dana u nedelji. Kriv sam što imam petlju da im se suprotstavim argumentima i pristojnošću. Kriv sam što smatram da to nije baš tako objektivna televizija. Hoćete li da mi izvršite lobotomiju da bih počeo da govorim da je N1 divna televizija. Ne pristajem na to. Imam ne samo svoje srce već i glavu, oči i uši i nisam toliko glup da verujem u darove Danajaca", izjavio je Vučić.

Tvrdi i da ne postoji osoba koja je više napadana "u raznim medijima" nego što je to on.

"Kad mene snimaju telefonom i puštaju po društvenim mrežama, onda je to divno i normalno. Kad nekog drugog snimaju telefonom, a pritom je on takođe javni radnik, onda je to strašan pritisak. To vam je ta priča o dvostrukim aršinima", izjavio je Vučić.

Predsednik Srbije je u intervjuu rekao da će odluka o eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima biti poznata sledeće subote, kada će biti održane sednice Predsedništva i Glavnog odbora vladajuće Srpske napredne stranke na čijem je čelu. 

Komentara 259

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

DN

Bio bi VELIKI MINUS za N1 da počneš da govoriš lepo o njima...

77 8

Selena

Ko tebe pita za misljenje...

76 4

panuka

Bravo carevi sa N1!!!!

2476 131

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo