Mekgregor pred kaznom, odgurnuo sudiju, a nije se borio

Mekgregor pred kaznom, odgurnuo sudiju, a nije se borio Izvor: Christian Petersen, Getty Images Sport
Konor Mekgregor

Irski MMA šampion Konor Mekgregor napravio je incident posle meča u Dablinu između Čarlija Vorda i Džona Redmonda, kada je ušao u oktagon da bi pozdravio pobednika, ali je pritom odgurnuo i sudiju, pa mu preti kazna.

UFC šampion u dve težinske kategorije prisustvovao je Belator 187 događaju u glavnom gradu Republike Irske, gde je njegov timski kolega Čarli Vord već u prvoj rundi savladao Redmonda. 

Mekgregor je ušao u oktagon da bi proslavio pobedu sa drugom, ali mu je sudija Mark Godard naložio da napusti mesto borbe. 

Kontroverzni Irac je burno odreagovao, odgurnuo sudiju uz viku i pokazivanje prstom ka arbitru. Konora Mekgregora je na kraju obezbeđenje izvelo iz oktagona, ali mu sada preti kazna. 

Konor Mekgregor je u avgustu izgubio borbu protiv Flojda Mejvedera, koja se odigrala po pravilima boksa, a u UFC šampionatu se nije takmičio od novembra prošle godine, kada je nokautirao Edija Alvareza. 

Tagovi: Konor Mekgregor

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Gavrilo

Od to malo boksa, za koji je antitalenat, zaradio je vise nego sve njegove kolege zajedno za par godina takmicenja.

8 0

Biban

Iritantan lik

22 2

Milan

Nije šampion u dve kategorije, već u jednoj, 155lb, bio je šampion u dve kategorije ali mu je pojas oduzet jer nije branio titulu, molim vas nemojte da grešite u tako nekim banalnim stvarima

39 0

* Sva polja su obavezna