Narodna stranka i PSG počeli razgovore o političkoj saradnji

Narodna stranka i PSG počeli razgovore o političkoj saradnji Izvor: PSG

Predsedništva Narodne stranke i Pokreta slobodnih građana (PSG) održala su zajednički sastanak o nastavku tehničke saradnje na obezbeđivanju fer i poštenih izbora, kao i o početku političke saradnje.

"Narodna stranka i Pokret slobodnih građana okrenuti su ravnopravnoj saradnji sa svim opozicionim snagama kojima je stalo do sprečavanja masovne izborne krađe, odnosno zaštite izborne volje građana Srbije od svih manipulacija", navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Dodaje se da su počeli i razgovore o političkoj saradnji.

"Razgovore o političkoj saradnji će voditi i sa svim opozicionim strankama i pokretima koji dele osnovne demokratske vrednosti i koji ni na koji način ne sarađuju sa režimom Aleksandra Vučića", piše u saopštenju Narodne stranke.

Komentara 66

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Bojan

Zasto nijedna televizija ne izvestava o DJB?

7 0

Bitno je iskusno okruženje

NS , PSG , DJB, mogu ZAJEDNO pobediti na beogradskim izborima, ako na listi stave NEKOMPROMITOVANE i ISKUSNE stručnjake od ugleda u sredinama gde žive i rade !! Većina građana je shvatila da je mnogo važnije iskusno OKRUŽENjE oko predsednika stranke, nego sam Predsednik stranke, jer više ljudi znaju od jednog , pogotovo ako su oni iskusni i obrazovani !!

6 54

Octopus

DJB

7 106

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo