Eliot: Nisam zlostavljač, ne mirim se sa suspenzijom

Eliot: Nisam zlostavljač, ne mirim se sa suspenzijom Izvor: Patrick Smith, Getty Images

Pošto je dobio uslovnu dozvolu za nastup u devetoj nedelji NFL, raning bek Dalas Kaubojsa Ezekijel Eliot kaže da neće prestati da se bori da mu se ukine suspenzija od šest utakmica.

“Cela ta stvar veća je od same suspenzije, veća je i od samog sporta – stvar je u tome da oni od mene žele da naprave nešto što nisam. Nisam zlostavljač, to nisam ja, u pitanju je moje ime i moja reputacija. Sa time ću morati da živim i posle, svkai dan je vredan borbe“, rekao je Eliot.

Posle nove žalbe, Eliot će moći da igra barem još jednu utakmicu pre nego što mu suspenzija počne.

“Teško mi je da u ovom trenutku budem raspoložen ili neraspoložen u vezi sa celom situacijom jer već sutradan sve može da se promeni. Nije vredno mog vremena da brinem o tome, verujem timu ljudi oko sebe da će učiniti sve kako bih mogao da igram“.

Twitter Embed Code


Tifani Tompson, Eliotova bivša devojka, optužila ga je da ju je prošle godine fizički zlostavljao – iako protiv njega nisu podnete krivične prijavio, NFL je sopstvenom istragom došao do dokaza koji su za posledicu imali kaznu od šest mečeva.

Eliot se žalio i do sada je igrao svaku utakmicu nove sezone – 22-godišnjak je trčao za 690 jardi i ostvario je šest tačdauna i prvih sedam mečeva.

Tagovi: nfl , ezekijel eliot

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Micko

Ovo je bas postao trend u USA

4 1

* Sva polja su obavezna