Vladimir Lazarević - od Haga do Vojne akademije

Vladimir Lazarević - od Haga do Vojne akademije Izvor: N1

Pojavljivanje osuđenog ratnog zločinca Vladimira Lazarevića, bivšeg general-pukovnika Vojske Jugoslavije, u ulozi predavača na Vojnoj akademiji jedna je od tema koje su obeležile mesec oktobar.

Vest o Lazareviću kao predavaču na Vojnoj akademiji praćena je i podrškom ljudi iz vlasti, naročito ministra Aleksandra Vulina, jer je, kako ističu, Lazarević sada slobodan čovek. Ova vest je, međutim, izazvala i brojne negativne reakcije, ne samo u Srbiji, zbog toga što će osuđeni ratni zločinac biti u prilici da bilo šta predaje i podučava.

Kako je ova vest stigla čak do Vašington posta, kako je tviter uzburkao javno mnjenje, ko je Lazareviću šta obećao i kako su se vlasti od 2000. godine do danas odnosile prema Lazareviću samo su neka od pitanja kojima se bavi sledeći tajmlajn.

Više o projektu Istinomer amnezije možete pročitati ovde.

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Miroslav

Eh da je sreće da više takvih patriota bude na više lokacija i da ovu poljuljanu omladinu pokušaju da vrate na pravi put ljubavi prema bližnjem svom i otadžbini. Veliki sam skeptik da će se to ikada desiti, ubacili su nam samo ljubav prema novcu i poltronstvo zarad tog novca, a polako ali sigurno razbili porodicu i osećaj prema svojoj državi. Svako ti dobro bilo generale, Srpski sokole.

7 2

Kibo

Od Haga do Akademije preko skretanja za Paraliju.

10 2

Milosh

Da li postoji neko u vojsci ko ce da zastiti obraz nase vojske od ove ekipe sa Julinom na celu?! On svakim svojim potezom srozava ugled vojske.

34 6

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo