Novi napad na N1 - pokušaj diskreditacije jedine slobodne TV

Novi napad na N1 - pokušaj diskreditacije jedine slobodne TV Izvor: N1

Nakon video klipa nepoznatog autora koji se pojavio na YouTube kanalu, očigledno kreiranom samo za tu potrebu, a u kom se TV N1 napada zbog toga što je u prilogu o godišnjici SNS-a, predsedniku SPS-a Ivici Dačiću posvetila 8 sekundi više nego predsedniku SNS-a Aleksandru Vučiću, napadi na N1 se nastavljaju.

Režimski tabloid Alo izneo je u svom današnjem izdanju niz novih optužbi na račun televizije N1. Tim povodom direktor programa TV N1 Jugoslav Ćosić ocenio je da je u pitanju novi napad na slobodu medija i medije koji nisu pod kontrolom vlasti.

"Režimski tabloid Alo, nastavio je u današnjem izdanju sa napadima na TV N1. Tabloid Alo izneo je niz insinuacija i neistina uključujući i poznate režimske teze da je TV N1 'najglasnije uporište opozicije' i da 'radi na rušenju Alekasandra Vučića'", naveo je Ćosić.

On dodaje da je "isključivi cilj ovog, kao i drugih, sve učestalijih napada na N1, kao i kablovske distributere koji imaju N1, pokušaj da se po svaku cenu diskredituje jedina objektivna, slobodna i očigledno uticajna televizija u zemlji".

"TV N1 je otvorena za sve političke opcije i poglede, kao i za sve relevantne sagovornike koji žele da na programu N1 govore i neće menjati uređivačku politiku. Ako neko radi na rušenju koncepta slobode medija i uništavanju profesije, onda to van sumnje i pre svega, svojom uređivačkom politikom, zasnovanom na lažima, insinuacijama i izmišljenim zaverama, rade režimski tabloid Alo i drugi medijski trbuhozborci vlasti", zaključuje Ćosić.

Tagovi: n1 televizija

Komentara 363

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Pavle

Treba vas ugasiti

2 21

dejan

sta traze sns botovi na sajto n1,vidim da su prisutni

31 1

Danka

Pročitala sam vise od polovine komentara i priznajem, ulepšali su mi noć. Verujem, da vama daju motiv i snagu, da vas napadi sa bilo koje strane, ne uznemiravaju. Nastavite da radite profesionalno svoj posao, na opšte zadovoljstvo, svih nas koji vas pratimo i gledamo. BRAVO N1, podrška.

36 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo