Kabinet: O Vučićevim stavovima ako američka strana saopšti

Kabinet: O Vučićevim stavovima ako američka strana saopšti Izvor: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Palati Srbija sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Brajanom Hojtom Jiem, a šta je tom prilikom Vučić rekao "saznaćemo ukoliko američka strana bude želela da to saopšti", rekli su iz Kabineta predsednika novinarima koji su u Palati Srbija čekali kraj sastanka dvojice zvaničnika.

Iako je novinarima najavljeno da će saopštenje posle sastanka biti prosleđeno medijima, to se ni posle dva sata od kraja sastanka nije dogodilo.

U kabinetu predsednika Srbije je za N1 potvrđeno da se "saopštenje još uvek čeka".

Inače, njih dvojica su se sastali u 12.15. Novinarima koji su pratili ovaj susret rečeno je da su izjave nakon sureta moguće, ali do toga ipak nije došlo.

Za sada su nepoznati detalji, kao i teme sastanka.

Iz Kabineta Aleksandra Vučića je rečeno da je to bio "apsolutno otvoren i iskren" razgovor, ali nisu mogli da konkretno govore o sastanku.

"Šta je na sastanku Jiu rekao predsednik Vučić, saznaćemo ukoliko američka strana bude želela da to saopšti", istakli su iz Kabineta predsednika po završetku sastanka u Palati Srbija, kojem je prisustvovao i ambasador SAD Kajl Skot.

Sastanak je trajao oko sat i po vremena.

Američki zvaničnik, koji je u ponedeljak učestvovao na 17. Srpskom ekonomskom samitu u Beogradu, danas se sastao i sa premijerkom Anom Brnabić i potpredsednicom Vlade Zoranom Mihajlović.

Komentara 58

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Naki

Srpska vojska ima dobru saradnju sa Ruskom vojskom , sa američkom vojskom i sa NATO alijansom .

44 4

Brka

Gorostas Srbije se pretvorio u miša.

19 63

kgb sou

umisljeni gorostas.

3 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo