Pogledajte kako je pas obrukao francuskog predsednika

Pogledajte kako je pas obrukao francuskog predsednika Izvor: AP Photo/Francois Mori

Udomljeni pas Nemo, kojeg je pod svoj krov primila francuska predsednička porodica Makron, priredio je svom vlasniku neprijatan trenutak, kada se za vreme sastanka Emanuela Makrona i troje ministara u Jelisejskoj palati - pomokrio u kamin.

Ova neprimerena "akcija" izazvala je salvu smeha i novinara i prisutnih ministara, a predsednik Makron je čini se, i pocrveneo.

Sve su zabeležile televizijske kamere, pa je Nemo postao zvezda Jutjuba.

Dvogodišnji mešanac ptičara i labradora kojega su Brižit i Emanuel Makron udomili u avgustu, usred razgovora premijera i troje ministara podigao je zadnju nogu i, ne odolevši zovu prirode, pomokrio se u kamin.

"Baš sam se pitala otkud stiže taj zvuk", rekla je mlada ministrarka ekologije Brin Poirson, koja je bila okrenuta leđima kaminu, dok je ministar Žilijen Denormandi ozbiljnog izraza lica upitao Makrona "događa li se to često".

"Eto, vi ste razlog tome... što se moj pas ponaša sasvim neprimereno", odgovorio mu je, glasno se smejući Makron, a potom nastavio o ozbiljnim temama.

Izvor: Youtube/BBC News

Nemo nije prvi predsednički ljubimac koji u jelisejskoj palati "pravi probleme".

Psi bivšega predsednika Nikolasa Sarkozija izgrizli su i izgrebali neprocenjivo vredan nameštaj i tepihe u palati, čija je restauracija stajala desetine hiljada evra, a maltezer Žaka Širaka morao je da napustiti palatu nakon što je više puta napao svog vlasnika nezadovoljan premeštajem u manji životni prostor.

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Jocko

Nas bruka predsednik

142 2

Laki

Manja bruka od Dačićevog pecanja Erdoganu

268 3

AVRAM

pevanja

124 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo