Vučić: Srbija i Beograd danas bolji nego pre pet godina

Vučić: Srbija i Beograd danas bolji nego pre pet godina Izvor: Tanjug/ Rade Prelić

Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić, obraćajući se na svečanosti povodom 9. rođendana te stranke, rekao je da je Srbija danas bolja nego pre pet godina, kao i Beograd. Okupljenima je poručio da želi pobedu u Beogradu.

Vučić je ocenio da je stranka postigla istorijski maksimum od uspostavljanja višestranačja u Srbiji, ali je okupljenima poručio da im to ne kaže da bi se ulenjili već da rade više.

Spasili smo zemlju od bankrotstva, povećali plate i penzije, naveo je Vučić. Dodao je i da Srbija ide ka EU, ali da niko ne može da joj naredi da okrene leđa svojim prijateljima.

"Srbija sme da zagrmi onako kako se nije čula u poslednjih 20 ili 30 godina", naveo je lider SNS.

Naprednjacima je poručio da čuvaju Srbiju i budu dostojni svega onoga što je stranka uradila za devet godina postojanja.

Vučić je poručio da želi ubedljivu pobedu u Beogradu.

"Pobedite u Beogradu ubedljivo, baš zato što misle da su već pobedili, pobedite radom, a ne lažima i krađama", rekao je.

Vučić je istakao da je rezultat njegovih protivnika nula i nazvao ih gubitnicima.

"Oni nisu toliko puta otišli na posao u Beogradu, koliko sam ja fabrika otvorio, o kilometrima puta da ne govorim i nemojte da ih mrzite, ne odgovarajte mržnjom, već radom i budite neustrašivi jer imate rezultate", rekao je Vučić.

On je istakao da je SNS snagu i veličinu izgradila na pobedama, ali i na porazima iz kojim je učila i menjala se.

"Pobeđujte, ali radite, menjajte se, učite", poručio je Vučič okupljenima.

Dodao je da članovi njegove stranke treba da čuvaju mir i stabilnost zemlje koja je, kako je rekao, stekla ogroman ugled u svetu.

"Srbija je zemlja koja ima svoje ime i prezime, ima svoje Ja i niko ne može da je natera da zamrzi svoje prijatelje", rekao je Vučić.

Nakon govora priređen je i vatromet.

Izvor: N1

Komentara 154

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Pedja

Ne moram da idem na bilo kakav protest protiv vlasti, jednostavno kada budu izbori ne glasam za njih. Mislim da je to dasvim dovoljno, pa ako smo većina pobedićemo.

2 3

Ма неееееееееее ,....

13% nezaposlenih u SNS-u ,... 31 % normalnih u Srbiji je nezaposlenih ,... njima je bolje !!!

11 0

Max

Neverovatna sposobnost SNS-a da okupi oko sebe neobrazovane, nestručne, bahate.. Dok odlazak najobrazovanijih mladih ljudi poprima razmere egzodusa! Pitajte njihove roditelje za koga će da glasaju!

20 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo