Nikad nije kasno za snove: Miss Amerike u 73. godini

Nikad nije kasno za snove: Miss Amerike u 73. godini Izvor: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Nakon tri dana borbe za krunu SAD, izabrana je seniorska miss. Titulu je ponela dama iz Nju Džerzija Kerolajn Slejd Harden koja ima 73 godine.

Takmičenje se organizuje 39. put, a osnovao ga je dr Al Mot za žene između 60 i 90 godina. "Hteo sam da se vidi, da niste samo za stolicu za ljuljanje ako imate više od 60 godina. Ima toliko lepih i talentovanih žena ovde", rekao je Mot za Njuz Tudej.

Trodnevno takmičenje za mis 2017. godine SAD, u ovoj kategoriji, održano je u Atlantik Sitiju. Misice se trude da pokažu i druge svoje talente, ne samo lepotu, i to koliko su negovane i koliko brinu o svom telu. Tako je pobednica oduševila publiku, a i žiri, izvođenjem pesme "For Once In My Live" Stivija Vondera.

"Godine nisu ono što treba da nas definiše", kaže prošlogodišnja miss Pegi-Li Brenan Habrer i dodaje: "Nikada niste prestari da imate snove, da imate neki novi san, i nikada niste prestari da sklapate nova prijateljstva i počnete ispočetka".

Od uzbuđenja sam ostala bez reči, one će krenuti tek sutra, kaže nova najlepša "seniorka" Kerolajn.

Njeni saveti za vitalnost su molitva i zdrava ishrana. Dodaje i da se svako jutro u 7 sati ona nalazi u teretani.

Tagovi: SAD , Misica , mis

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Pravda_1

Svaka čast za pohvalu.

2 0

sasa

i u 73. je kao devojcica! ocigledno! ne u smislu lepote, nego u smislu mozga i nedesavanja unutra.

4 1

Realista

Sam cin izbora zene za mis je trivijalizacija karaktera iste i definisanje osobe kao objekta tj. forme bez sustine - tipicno sagledavanje situacije za moderno drustvo.

8 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo