Protestni koncert Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd je povodom Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu u centru grada organizovala protestni koncert.

Izvor: N1

Na bini na Trgu Republike okićenoj zastavama te inicijative smenjivale su se razne grupe među kojima su bili i Jarboli, Horkestar, Mravi i Trnje, a brojni okupljeni su se dobro zabavljaji uz njihovu svirku.

Aktivista Inicijative Ne da(vi)mo Beograd Marko Aksentijević je rekao novinarima da je ideja organizatora da se koncertom slavi solidarnost, jednakost, antifašizam, kao i i slobodarski duh Beograda, a protestuje protiv lažnih investitora i svega što uništava grad.

ne davimo beograd Izvor: N1

On je rekao i da je antifašizam konstantna borba za slobodu, jednakost i solidarnost i za društvo u kome niko ne može biti maltretiran i ponižavan, a da onaj ko to negira negira, negira i antifašističku borbu.

Koncert je počeo oko 20 časova, neposredno pošto je završen skup Pokreta slobodnih građana, a čiji deo pristalica se posle šetnje gradskim ulicama vratio na koncert.

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Bilja

Dobar koncert!

84 208

Dikigoros

Horkestar.Mravi I Trnje.. Sve promene pozdravljam ali svi mi znamo Miku (Radomira) i znamo da je on tu zbog love i ne bi me cudilo da je na liniji sa Vucicem i da glumi mamac.. Ovo sve finansira zna se ko.. A narod se zlopati..Tuga..

47 288

Bosko

Ostavio bih komentar, ali necu da prodjem kao onih 15 pre mene.

149 359

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo