Brnabić: Meni je ok, ne želim da se mešam u rad medija

Brnabić: Meni je ok, ne želim da se mešam u rad medija Izvor: Tanjug/Tanja Valič

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne misli da je neko kriv i odgovoran za to što je u Srbiji malo objektivnog, odnosno izbalansiranog novinarstva.

"Iskreno pokušavam da razumem kako se manifestuje taj manjak slobode medija u Srbiji, otvorena sam da o tome razgovaram sa vama", kazala je Ana Brnabić novinarima u Kruševcu, upitana da pojasni izjavu koju je dala u Evropskom parlamentu u Briselu da u Srbiji "nema objektivnog novinarstva, jer je jako malo objektivnih novinara". 

Ona je objasnila da je u Evropskom parlamentu rekla da postoje mali broj izbalansiranih medija, jer mediji ili jako puno podržavaju Vladu Srbije ili je ne podržavaju. 

Ana Brnabić je rekla da je njoj to sve ok i da neće da se meša u rad medija. "Ne bih se mešala u rad medija. Meni je ok i ovako i onako. Svako u Srbiji misli kako hoće i izveštava kako hoće", rekla je Ana Branbić.

Ona je rekla da je njoj "super i fantastično" što u zemlji ima "ovakvih i onakvih", ponovivši da ne želi da se meša u rad medija. 

"Ne razumem to kao pritisak, već kao polemiku u društvu. Razumela bih kao pritisak da vas neko pozove i kaže da nešto ne smete da objavite, sve ostalo razumem kao dinamiku", rekla je ona. 

Ana Brnabić je nedavno u Evropskom parlamentu u Briselu izjavila da ne smatra da u Srbiji nema istraživačkog novinarstva, ali da "nema objektivnog novinarstva, jer je jako malo objektivnih novinara".Komentara 19

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Milos

Meni je OK !! Kakav egoizam!! Nije nameran?!Ona to tako kaze, samo. Sramota je nivo kadrova ovakve srpske vlade. Kako je premijerka predstavljena je maska. Ponosna je! Na sebe, na drustvo (oko nje), ona vidi vedru sliku sredine koja je okruzuje. Slika Srbije je istorijski tmurna, ali ona to ne vidi. Zasto ne vidi? Nema takav senzor? Ucenjena je? Ne misli samostalno ili ne misli uopste. Strah je!? Ima onaj jedna sto misli za sve. Ne na , -sve, nego " za sve" . To je nesreca ovog vremena na ovom mestu.

12 99

Wolf 359

Meni je sve ok,ako tako gospodar kaze...Draga Ana - cvecka fikus...

18 86

Car Je Go

Tebi je ok,a gradjanima sto tesko zive,jel ti je i to ok?

21 89

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo