Slavija na vodi: Radnici greškom presekli vodovodnu cev

Radnici koji rade na uređenju Trga Slavija greškom su presekli veliku vodovodnu cev, prečnika 300 milimetara, te je voda počela da kulja i nastala je ogromna bara.

Izvor: N1info

Iz JKP Beogradski odovod i kanalizacija su za N1 potvrdili da su radnici tokom građevinskih radova zakačili cev koja je pukla i stvorila poplavu.

Radnici Vodovoda su odmah izašli na teren i brzom intervencijom ispumpali vodu, tako da sada Slavija izgleda kao da je samo pala kiša, javlja reporterka N1.

Iz Vodovoda poručuju da je cev izolovana i da će kvar biti saniran do sutra. Dodaju i da niko od stanara okolnih zgrada nije, niti će ostati bez vode.

Saobraćajne trake u kojima se inače obavlja saobraćaj tokom radova na Slaviji su prohodne.

U trenutku pucanja cevi vodoskok koji je napravio poplavu bio je visok tri metra, ali kako kažu radnici na Slaviji, u roku od nekoliko minuta je izvor izbijanja vode zapušen.

Izvor: Twitter/N1

Tagovi: Slavija , voda

Komentara 70

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

maštamireče!?

Ostaviti taj bazen. Pa zar se ne grade tribine ispred banke, da ljudi gledaju vaterpolo! Stvarno se glupirate, taman sam mislio da ste se uozbiljili!

5 1

Dođoškinja

Kad već nema arapskog Beograda na vodi, imamo Slaviju na vodi. Još Maleni da uključi muzičku fontanu i novogodišnju rasvetu, može i jarbol, i eto ti ga potpuni ugođaj.

44 0

Branko NS

Triput meri a jednom seci kaže stara narodna kod nas je izgleda obrnuto. BržeJačeBolje

43 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo