Gojković: Opozicija hoće izbore, nije mi jasno zašto

Gojković: Opozicija hoće izbore, nije mi jasno zašto Izvor: N1

Predsednica Skupštine Srbije i funkcionerka Srpske napredne stranke Maja Gojković izjavila je da u SNS-u nije bilo razgovora o vanrednim parlamentarnim izborima i da ne zna li će ih biti sa predstojećim beogradskim izborima.

"Mi u SNS-u nismo razgovarali o parlamentarnim izborima i ne znam da li će ih biti. Moj utisak je da opozicija želi i parlamentarne izbore. Mada mi nije jasno zašto", rekla je Maja Gojković za Politiku. 

Ona je kazala da sve vreme sluša kako će opozicija beogradsku vlast poslati u istoriju, ali da oni ne govore kako će poboljšati život građana. 

"Čupanjem mikrofona u parlamentu sigurno neće", rekla je ona i dodala da svi mogu da provere priče koje izmišljaju o upisivanja ljudi u biračke spiskove, na primer, na Vračaru. 

Maja Gojković je kazala da zvanični podaci kažu da je tamo manje upisanih nego za prethodne izbore i da to svi mogu proveriti.

"Meni ovo govori da oni znaju da će im rezultat biti loš, pa izmišljanjem ovakvih stvari preva alibi za poraz", kazala je ona.Komentara 35

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Pao s Marsa

Čim naša Majica ovako zbori, znači biće i parlamentarnih izbora! Prave haos u Skupštini, pokušavaju da predstave da su parlamentarni izbori ideja opozicije, a ne njih, sve u pokušaju da se svi opet svrstaju ispod Vučićevog imena. Jer nemaju apsolitno nijedno drugo ime koje bi moglo da prođe. I uspeće, jer previše kuckamo komentare, a premalo izlazimo da glasamo.

81 130

Republic(s) Of Bananas

Kakva maestralna zamena teza... pa ne puca opozicija po šavovima na lokalu u BG-u nego VLADAJUĆI ... pa je poslednja šansa da se spasu na lokalu da objedine lokalne i republičke JOŠ JEDNOM kampanjom sa "njim" u fokusu. ŠTA GOD pokušavali PUCATE ste u BgD-u a to je konačni početak vašeg kraja.

163 208

dobi

Zato sto zele da vide jos jedan tvoj prelet, a ne znaju da nemas vise gde, svugde si bila, ostaju ti zene u crnom.

155 202

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo