FMP već raskinuo ugovor sa Amerikancem

FMP već raskinuo ugovor sa Amerikancem Izvor: sk

Kako je saopšteno iz FMP Železnika, raskinut je ugovor sa američkim krilnim košarkašem Maverikom Rouanom, pa će u nastavku sezone priliku za dokazivanje dobiti domaći, srpski igrači.

Saopštenje povodom raskida saradnje sa američkim košarkašem prenosimo u celosti:

"I pored činjenice da je u Srbiju stigao sa epitetom vrlo talentovanog igrača iz pouzdanog košarkaškog programa koji je prošao na Univerzitetu Nort Karolina Stejt za koji je nastupao dve sezone, Roan tokom boravka u Srbiji, nastupajući u dresu FMP, osim na jednoj utakmici, nije opravdao očekivanja.

KK FMP je klub u kome su za razliku od nekih drugih, pravila jasno postavljena, a stranci koji su angažovani, uz mlade igrače, ti koji treba da donesu kvalitet i naprave razliku, a ne da se čekaju mesecima i godinama.

Angažovanje Rouana i još nekoliko inostranih igrača, bilo je motivisano željom da KK FMP kao nekadašnji osvajač regionalnog takmičenja, i ove godine dostojno reprezentuje srpsku košarku u regionaloj ligi, i na svaki način ojača pobedama nacionalni koeficijent zemlje koju predstavlja.

Iz tog razloga, saradnja sa američkim košarkašem je prekinuta, a šansu i minute na njegovoj poziciji, kao i mnogo puta do sada, dobiće domaći igrač iz sopstvenog pogona KK FMP", stoji u saopštenju FMP. 

Komentara 11

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dzoni

Kompleksi su neizlecivi. Pozdrav za klub koji prolazi kroz najteze dane i veliku krizu.

0 0

Bb KING

Neće biti brave. Postoji jedan mafijaški sistem za izbegavanje dugova. Fuzija sa klubom iz predgradja i novo ime. Znate vi kako to ide.

4 3

Nebojsa

Čekaj, iz kog fmp-a je pobegao!? 1 ili 2?

8 5

* Sva polja su obavezna