Biciklizam u Vojvodini možda vozi svoj poslednji krug

Da li biciklizam u Vojvodini vozi svoj poslednji krug? Biciklističkom savezu Vojvodine preti gašenje, zbog, kako kažu, enormnih tarifa koje im je dostavio MUP za obezbeđenje i regulaciju saobraćaja prilikom organizacije trka.

Izvor: N1

Komentara 18

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Grumf

Evo, ja sam rođen ovde, moji roditelji takođe, ali se ne osećam ni Lalom, ali ni dođošem. Za mene je starosedelac eventualno neki Nemac ili Mađar, obzirom da toliko istoriju poznajem. Ne znam kakav problem vi republikanci imate? Taj što vas loži na secesiju vam je uzeo pare. "Di su vaši novci", eno ih u sankama, eno ih u kafanama, eno ih u lokalima i stanovima... Dakle, to je vaš prvi problem zbog kojeg nema ništa od države, prosto - glupi ste. Drugi, i još veći problem je - pi**e ste. Klasičan lala gleda komšiju ispod oka, želi mu sve najgore, ali će mu se uvek široko osmehnuti, uz neku debilnu opasku. Dakle, prosto niste struktura koja može da osvoji bilo šta. Razumem da morate imati nekoga da mrzite, takvi ste, samo vam treba oduzeti internet, neko će pomisliti da tu postoji neka ozbiljna šansa za otcepljenjem :)

8 13

dr feelgood

Ne žive samo lale u Vojvodini.

4 0

Biciklista

Verujem da niste shvatili poentu clanka, dopustite da vam pojednostavim: - Biciklistima je sportski teren drum - Za odrzavanje trke potrebna je policija - Za policiju potrebne su pare - Savez ima svoj neki budzet kojim se finansira Dobro, u cemu je problem? Problem je u tome sto nijedan drugi sport ne placa policiju, problem je sto su fakture milionske, a budzet stotinjak hiljada- TO JE PROBLEM! Nadam se da ste bar malo razumeli ideju iza ovoga. Hvala na saslusanju.

5 0

* Sva polja su obavezna