Nižu se reakcije na premijerkinu izjavu o novinarstvu

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, već dva dana glavna je tema brojnih nezavisnih medijskih portala i novinarskih udruženja. Uzrok takve popularnosti premijerke je njena izjava od pre dva dana, kada je u Parlamentu Evropske unije u Briselu rekla da u Srbiji postoji istraživačko novinarstvo, ali ne i objektivni novinari.

Izvor: N1

Komentara 10

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Može biti samo je*an

Pa čim su se po novinama pojavile vesti o premijerkinoj devojci i izletima avionom do Turske, kao i da biraju preskupu i ogromnu vilu za zajednički život, novinari su postali iznenada neobjektivni... Reakcija po sistemu - "vrati mi moje krpice"...

31 2

Mislim Svojom Glavom

Ona je samo spiker,a zna se ko je glavni urednik. Imate pravo dvaput da pogađate 😉

97 87

SIMONÀ 2

Premijer ili bilo koji zvanicik ne sme u tudjini da prica lose o svoim gradjanima..obzirom da se vec zna u svetu da se mediji guse,gase da nema sloboda,ona da bi negirala sve to oklevetala celu profesiju koja u otezanim uslovima radi,povredila ljude koji se bore da objektivno izvestavaju svoje gradjane..to se nezove premijer koji vani klevece celu jednu profesiju..mnogi su upuceni da su njene izjave nistavne kao i rezultati njeni..Veoma sramno za vladu..!!?

76 73

* Sva polja su obavezna