Slavoljub Muslin gost Novog dana

Slavoljub Muslin gost Novog dana Izvor: N1

Fudbalska reprezentacija Srbije učestovaće na Svetskom prvenstvu koje se naredne godine igra u Rusiji. Taj plasman na Svetski kup dolazi u trenutku kada su mnogi počeli da gube veru u bolje dane našeg fudbala. O tom uspehu, ali i celokupnom srpskom fudbalu u Temi jutra govoriće Slavoljub Muslin, selektor fudbalske reprezentacije.

Politicki analiticar Dragoljub Anđelkovic komentariše aktuelnosti o kojima piše dnevna štampa.

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Anton Skala" počeo je da radi Holističko-rehabilitacioni centar "OSLONAC" kao rezultat zajedničkog projekta opštine Stara Pazova i Delegacije EU u Srbiji. Tim povodom nasa gošća je direktorka Škole “Anton Skala” Tanja Todorović.

Na Međunarodnom festivalu kreativnosti „Cannes Lions“, koji je 64-ti put održan u Kanu, beogradska agencija New Moment osvojila je pet zlatnih lavova. Od 46.000 prijavljenih radova, žiri je odabrao da nagradi projekat "Jedna knjiga za mir". Više o nagrađenom radu i značaju ovog takmičenja reći će nam Žarko Sakan, direktor agencije New Moment.

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mali Sve Samo Nije Mali

Minja sutra dobro da ispita Dragoljuba kao Sloba Georgijev

1 0

zzzzz

Ne razumem taj sadomazohizam sa pozivanjem Dragoljuba Anđelkovića. Ako ga već zovete, ponovite pitanja koja mu je svojevremeno postavio Sloba Georgijev, na temu načina na koji je stekao imovinu i, vezano s tim, razloga za ljubav prema aktuelnom režimu.

2 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo