Beogradska arena u narednih pet godina biće Štark arena

Beogradska arena u narednih pet godina biće Štark arena Izvor: Wikipedia/Nikola Smolenski

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi, nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i Arena Beograd d.o.o doneli odluku da je ta ponuda najpovoljnija, saopšteno je iz gradske uprave.

U narednih 15 dana Arena Beograd će zaključiti ugovor o naslovnom sponzorstvu, kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene. Narednih pet godina Beogradska arena nosiće naziv Štark arena.

“Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd. Malo gradova u ovom delu Evrope može da se pohvali ovakvim zdanjem”, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Dodao je i da je potrebno da se kontinuirano organizuje što veći broj manifestacija i događaja, kako bi Arena poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana.

“Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do Fajnal fora u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvetljenje”, najavio je Mali.

Potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijateljstva. “Iste ove vrednosti ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu Štark areni”, rekao je Vranković.

Komisija za sprovođenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora objavila je u junu javni poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica. Sva prava koja stiče sponzor, po osnovu sponzorskog ugovora, ograničena su na period od pet godina od dana preciziranog ugovorom o sponzorstvu.

Tagovi: Kombank arena

Komentara 14

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Boban

“Beogradska arena će nositi naziv po poznatom DOMAĆEM BRENDU"?!Od domaćeg brenda je ostalo samo ime.

36 2

mar5hal

Nikakva beogradska, kombank ni stark vec ce uvek biti ko i to sad NOVOBEOGRADSKA ARENA. Vi ostali napravite svoje arene.

23 76

No1

Bilo zavrtanje ruke da bi pristali i potpisali.

24 6

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo