Zatvori

Beogradska arena u narednih pet godina biće Štark arena

Beogradska arena u narednih pet godina biće Štark arena Izvor: Wikipedia/Nikola Smolenski

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi, nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i Arena Beograd d.o.o doneli odluku da je ta ponuda najpovoljnija, saopšteno je iz gradske uprave.

U narednih 15 dana Arena Beograd će zaključiti ugovor o naslovnom sponzorstvu, kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene. Narednih pet godina Beogradska arena nosiće naziv Štark arena.

“Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd. Malo gradova u ovom delu Evrope može da se pohvali ovakvim zdanjem”, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Dodao je i da je potrebno da se kontinuirano organizuje što veći broj manifestacija i događaja, kako bi Arena poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana.

“Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do Fajnal fora u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvetljenje”, najavio je Mali.

Potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijateljstva. “Iste ove vrednosti ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu Štark areni”, rekao je Vranković.

Komisija za sprovođenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora objavila je u junu javni poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica. Sva prava koja stiče sponzor, po osnovu sponzorskog ugovora, ograničena su na period od pet godina od dana preciziranog ugovorom o sponzorstvu.

Tagovi: Kombank arena

Komentara 13

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

mar5hal

Nikakva beogradska, kombank ni stark vec ce uvek biti ko i to sad NOVOBEOGRADSKA ARENA. Vi ostali napravite svoje arene.

9 23

No1

Bilo zavrtanje ruke da bi pristali i potpisali.

7 3

Tin-Tin

A u Zagrebu,verovatno, Takovo Arena-malo sutra

16 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo